torstai 14. tammikuuta 2016

Fustra, voitto kotiin!
Alkuvuosi on alkanut täällä hieman takkuisasti flunssan kourissa. Itse en ole niitä henkilöitä jotka tekevät uutena vuotena lupauksia herkuttomista kuukausista, tipattomista tammikuista tai treeniputkien aloittamisesta. Tiedän että näin "pakotettuna" näistä lupauksista yksikään ei kestäisi kovin kauaa. Sen sijaan kun inspiraatio ja motivaatio iskee pysyn hyvinkin lupauksissani. Itselläni on tässä jo jonkin aikaa pieni ajatus urheilun aloittamisesta kytenyt mielessä, joten uskon että kun vihdoin sen salikortin ostan on ajatustyö jo tehty ja tämähän on jo puoli voittoa!


P1149765


Voitosta puhuen en varsinaisesti ole mikään Hannu Hanhi. Tiedättehän ne ihmiset jotka tuntuvat joka kerta voittavan kun johonkin vain osallistuvat?! 
Olimme alkuvuodesta mieheni kanssa Hanhivaaran avoimet ovet- tapahtumassa. osallistuimme SuomiPop spinningiin ja sen jälkeen kävimme vielä hetken kuntosalilla. Tuo spinni oli aivan mahtava pitkästä aikaa! Ja suomalaisen musiikin ystävänä voin vain todeta musiikilla olevan aivan valtava vaikutus treeniin ja suoritukseen! Siinä Kaija Koon tahdissa annoin kyllä kaikkeni hien vain virratessa, mikä mahtava tunne!
Osallistuin tuolloin Fustra-näytetunnin arvontaan ja tällä viikolla sain puhelun voittaneeni tuon arvonnan!!

Todella hienoa päästä testaamaan tuntia, sillä Fustran aloitus on varmaan jo vuoden päivät käynyt mielessäni. Ainut miinus on sen kallis hinta! Mielenkiinnolla odotan mitä ohjaaja pääni menoksi keksii ja millaista jatkosuunnitelmaa hän minulle ehdottaa!


P1149753


Ensi viikolla kuulettekin kuulumiset tuolta näytetunnilta. Sitä ennen onkohan täällä ketään fustran harrastajia tai lajia kokelleita?
Kuulisin mielelläni teidän kokemuksista ja informaatiota aiheesta!

6 kommenttia:

 1. Onnea voitosta. Mahtava päästä testaan uusia juttuja. En ole moisesta koskaan kuullutkaan joten en myöskään testannut 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä voitto aina mieltä piristää :)
   Fustran pitäisi auttaa erityisesti selkä ongelmiin sekä parantaa ryhtiä ja muutenkin kiinteyttää kroppaa. En ihan tarkkaan itsekään tiedä mikä siinä se juju on ja mistä se kova hinta oikein muodostuu. Ensi viikolla ollaan viisaampia :)

   Poista
 2. Onnea voitosta! En tiedä onko blogisi lukijoiden joukossa paljon miehiä, mutta täällä on yksi. Vaimo tämän blogin mulle vinkkasi. :) Olet upea nainen. Toivottavasti laitat jossain vaiheessa saliselfieitä. ;) Toivottavasti tuo ei ollut liian julkeaa... Hyvää alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En uskonut että blogini tavoittaa myös mieslukijoita paitsi tutut ja sukulaiset :)
   Kiitos siis kommentistasi!
   Onnellista uutta vuotta sinulle ja vaimollesikin!

   Poista
 3. Heippa :)

  Täältä löytyy yksi, jolla on kokemusta fustrasta. Tehokas treenimuoto ja uskomatonta, että pelkällä kepin heiluttamisella voi saada todella hien päälle. Fustrasin PT:n kanssa noin vuoden verran ja sitä kautta sain itselleni hyvät eväät salitreeneihin. Ainut huono puoli on todellakin tuo hinta, joka on aivan liian kallis. Toisaalta PT on koko ajan sinun vieressäsi ja korjaa liikkeet. Tehokasta treenaamista. Itse tein niin, että ostin tietyn määrän tunteja, jotka jaoin todella pitkälle aikavälille. Treenasin sitten oma-aloitteisesti salilla ja minulla oli ohjatut tunnit aina muutaman viikon välein, jolloin korjattiin väärät asennot!

  Nyt kun olen taas aloittanut salitreenit puolen vuoden tauon jälkeen, treenaan fustran opein. Fustrassa opetetaan tekemään liikkeitä hengityksen avulla. Kaikki lähtee keskikropan hallinnasta ja ylävartalon liikkuvuudesta.

  Kivaa fustra tuntia sinulle ja toivottavasti nautit!  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti kommentistasi! Nyt voin todeta, että olipa mahtava tunti ja voi kyllä nautin todella. Mutta se hinta huh! Tuo sinun tapasi jakaa tunnit voisi olla hyvä ratkaisu

   Poista