sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Kaamosaika päättyy, sen kunniaksi keväisempää asua!Tänään päättyi virallisesti kaamosaika Utsjoella, kevättä ja kesää kohti siis mennään!!
Aiheeseen sopiikin loistavasti meidän eiliset kuvaukset. Kuvasimme mieheni kanssa hieman keväisempiä asuje erästä projektia varten. Tästä pystyn teille tosin hiiskumaan vasta vähän myöhemmin! Mutta sen sanon, että tämän blogin kautta olen päässyt kyllä osaksi todella mahtavia juttuja! Kiitos lähteekin kaikille yhteistyökumppaneille sekä yrityksille, jotka ovat minulle ja tietenkin myös meille åbloggaajille ovensa avanneet.


tigerofswedennaiset_nosh


Asut lähtivät rakentumaan tämän Noshin musta-vanilijan sävyisen kynähameen ympärille. Tilasin tämän joululahjaksi itselleni ja olen jo nyt huomannut miten monikäyttöinen tämä hame onkaan! Pienillä muutoksilla sopii niin arkeen kuin juhlaankin ja aina toimistosta, kaupungille ja kotiasuksikin. 
Tällä kertaa valitsin läpinäkyvät sukkahousut, mutta jouluna esimerkiksi minulla oli tämä mustien sukkisten kanssa, toimii jokatapauksessa! Hametta tulette näkemään blogin puolella vielä useasti! 
Klassiset raidat eivät ikinä poistu "muodista" ja niinpä uskon tämän hameen olevan käytössä pitkään jo laadukkaiden materiaaliensakin ansiosta.


nosh_naiset


idnoshnaiset


Mitäpä mieltä te olette asusta?

Kaunista viikonalkua!muot


10 kommenttia:

 1. Ihanan raikas asu! Ja voi että, minulla rupesi ihan tulemaan perhosia vatsaan jännityksestä mihin olet päässyt mukaan. Happy for you!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikas ja mielestäni niiiin keväinen! <3 Okei se projektiin päätynyt asu oli vielä keväisempi ;) Toivottavasti pääsen pian paljastamaan mihin pääsinkään mukaan!

   Poista
 2. Ihana, tyylikäs ja tavallaan silti rento asu. Tuo hame on kyllä ihqu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tästä hameesta saa helposti juhlavamman tai arkisemman muilla asu-ja kenkävalinnoilla

   Poista
 3. Tykkään asusta! Ostin viime vuonna Zarasta tämän tyyppisen raitahameen myös, ja olen tykännyt siitä kovasti. :)

  Ihanaa uutta viikkoa myös teille <3 Voisimmeko nähdä keskiviikkona? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla taisikin olla oma raitahameesi treffeillämme päällä! Ihana sekin ja kauniin asun olit sen ympärille luonut! Toivottavasti nähdään pian ja kivaa iltaa teille! <3

   Poista