keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Pala kauneinta talveaMittarin näyttäessä plussa asteita ja ikkunasta vesisadetta katsellessa onkin mukava palata viikonloppuun ja talveen joka antoi meille parastaan. Viikonloppuna oli juuri sellainen talvinen sää josta itse pidän; pieni pakkanen ja auringonpaiste puhumattakaan lumi kinoksista!
Mieheni lähti reissuun Portugaliin ja itse pakkasin laukut ja lapset autoon ja suunnistin viettämään pidennettyä viikonloppua vanhempieni luo. Viikonloppu menikin leikkien, hyvin syöden ja tietysti pulkkaillen. Meitä nauratti kovasti nuo vahempieni luona olevat välineet, oikeat vintage pulkat/rattikelkat. Tuo rattikelkka on nimittäin minun vanha eli kohta 30 vuotta vanha ja vauva pulkka puolestaan Lilianin kummisedän vanha. Sekin siis jo yli 20 vuotta vanha ja hyvin liukuvat yhä edelleen! Vielä ei ainakaan Luukasta haitannut ettei alla olekaan Stigaa ;)

P1209864

idtalvivauva


Lilian puolestaan nautti pulkkailusta, itku tuli ainoastaan pulkan pysähtyessä! Turhautumista on nykyään muutenkin ilmassa kun halu eteenpäin olisi kova, mutta taidot eivät vielä riitä. Liikkeelle lähtö on kuitenkin todella lähellä ja on vain hetken kysymys milloin joudutaankin katselemaan kotia taas vauvan perspektiivistä


talvi


P1209869

Kunpa saisimme vielä osaksemme yhtä ihania talvisia kelejä! Ja vaikka en talvisen vuodenajan ylin ystävä olekaan niin lasten lumileikkien katseleminen ja niihin osallistuminen on korvaamatonta. Ja myönnän, ettei Luukas ollut ainoa joka pulkalla rinnettä alas lasketteli ;)


P.s Joko huomasitte Noshin julkaisemat teaser-kuvat tulevasta mallistosta? Näyttää aikast kivalta etten sanoisi ;) 
Kuvat ovat nähtävillä mm facebook-sivuillani tai instagram tililläni; @nosh_henriikka

15 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Hassua miten pakkasilla kaipasi lämpimämpiä kelejä, mutta kyllä ton vesisateen vaihtaisi vaikka mihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo vesisade on kyllä ihan vihoviimeinen keli! Itse en ihan paukkupakkasia kuitenkaan toivo, mutta pieni pakkanen kera auringonpaisteen on sitä minun ihaninta talvea :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Hymyilytti kun pikkunen kurkkii niin söpösti tuolta pussukasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän oli kyllä aika toukka tuossu pussukassaan :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja ihanan värinen tuo pulkka :) Harmi vaan että vesisade pilaa kyllä täällä nyt maisemat ja pahasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :/ Vesisade on kyllä vihoviimeinen keli jota toivoisi!

   Poista
 4. Oi mitä kuvia. Mulla on ollut lapsena samanlainen rattikelkka. Ihana muistelo hetki tuli tuosta kelkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Itsekin ajauduin muistelemaan omia mäenlaskukokemuksia tuon rattikelkan kanssa. Kestävä kyllä ollut ja varmasti jokaisen markan arvoinen!

   Poista
 5. meillä 07/15 syntynyt ryömii jo, pari viikkoa. olen jo korjannut mm yläkerran portin, viritellyt kaikki johdot ja pistorasiat kuntoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin sitten elämä hieman muuttunut kun pieni jo liikkuu! Lilian taitaa seurata isoveljensä jälkiä ja olla ekat 8kk suht paikoillaan ja sitten lähteä suoraan konttaamaam :)

   Poista
 6. Vanhempien luona vierailu on kyllä aina jotenkin mukavaa kun aina tulee vastaan jotain omia vanhoja juttuja johon liittyy muistoja <3 Ja hei ihana toi pikku nyytti tutti suussa! :D
  Luin vanhoja postauksiasi, sulla on kyllä aina yhtä upea maku, se tuntuu vaan niin omalta. Odotan kevättä ja enemmän raitoja! Se NOSH-hame oli todella kaunis ja merkki ihan uus minulle, olisi kiva kuulla lisää! Ja toimitatko tännepäin myös? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lapsuudenkodissa vaan on se oma tunnelmansa! Viime vierailulla kaivoin laatikoista kasan vanhoja barbejani! :)
   Ihana kuulla, koska blogisi on suuri inspiraation lähteeni!
   Odotan kovasti että naistenmallisto sisältäisi jatkossakin raitoja, noh pian sen näemme. Ensin julkaistaan lastenvaatemallisto ja sen jälkeen sitten naistenvaatteet! Irtotilauksia otan vastaan ympäri Suomen ja jos tarpeeksi hyvä kutsu tulee niin voin myös vaatteita lähteä esittelemään vaikkapa Ouluun ;)

   Poista