maanantai 8. helmikuuta 2016

Äidin ja tyttären päivän asutHeippa! Tänään käytiin kahvittelemassa ihan vaan tyttöporukalla ja napsastiin samalla asukuvat. Uskomatonta miten iso tuo meidän neiti jo onkaan, kohta 8kk! Hän on kyllä niin ihana ja valloittava persoona, pieni hymytyttö < 3 Kaiken tuon söpöyden takaa löytyy kyllä erittäin voimakas oma tahtokin ;)


P2089943


Lilianin asu koostuu Mini Rodinin seepra frillasta ja Mini rodinin mustista sukkahousuista. Mekko on villis löytö eräästä fb-ryhmästä. Facebookin lastenvaatekirppikset ovat viime aikoina vieneet minut ihan mennessään vaikka muuten en mikään kirppistyyppi olekaan.
Sanotaan, että Mini Rodinista joko tykkää tai ei. Minulla on merkkiin vähän sellainen viha-rakkaussuhde; tykkään heidän osasta printeistä todella paljon, mutta sitten taas toiset eivät iske sitten lainkaan.. Vai miltäs esim pippelinorsu, darrapupu tai rähinärotta teistä kuulostaa?! :) 
Yksi herkku minulle on vielä helmihulinoilta tulossa, en malta millään odottaa sen saapumista! Ja sitten on vielä tuo Gugguun uusin droppi, oh my! Sieltä on tulossa kanssa aika läjä ihanuuksia.. Esittelen näitä sitten blogin puolellakin.

Omia ostoksiani sitten taas en ole oikeastaan täällä blogin puolella juurikaan esitellyt, en koe sitä jostain syystä tarpeellisena, mutta yksi laukku ihanuus alkuvuodesta luokseni muutti ja muutama haavekin tälle vuodelle olisi. Kiinnostavatko esim laukkujutut teitä?


idäititytäroutfit


P2089952


Mitäs piditte meidän asuista? Pää ei nyt taivu pidempään postaukseen, flunssa meinaa kaata minut sängyn pohjalle vaikka tiukasti vastaan taistelenkin! Huomenna on nimittäin NOSHin koulutus ja koko päivä vierähtääkin siellä! Ihanaa päästä kohta tositoimiin asian tiimoilta. Itseasiassa heti torstaina, kauden startatessa olen eräässä perhekahvilassa mallistoa esittelemässä ja perjantaina pidän puolestaan avoimet ovet kotonani. Vapaita kutsuaikoja halukkaille kyllä vielä löytyy ;)

Mukavaa viikkoa ihanaiset!

6 kommenttia:

 1. Kaunis äiti ja tytär! ❤️ Laukkupostaukset kiinnistavat aina!
  Pikaista paranemista ja tsemppiä rutistukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Hih arvelinkin että sinä tykkäisit laukkupostauksista, ihana <3

   Poista
 2. Ihanat. :) Ja kyllä laukkupostauksille. :)

  VastaaPoista
 3. Minä sanon myös kyllä - laukkupostauksille! Ja heeeei, et ole puhunut mitään tästä uudesta tulokkaasta :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin tälläinen hieman tutusta kaavasta poikkeava laukkutulokas ;)

   Poista