sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Jotain mitä odottaa!Heissan kaikki! Blogi on taas elellyt hiljaiseloaan syynä tähän mikäpäs muukaan kuin flunssa kierre. Huoh! Minulla on ollut pitkään luonnoksissa meidän päivä-postaus, mutta nyt mennään kohta jo maaliskuussa ja oikeasti meillä ei tämän vuoden puolella kovin montaa tervettä päivää ole ollut! Flunssaa flunssan perään, nyt menossa korvatulehdukset! Onneksi sentään ollaan sairasteltu kaikki "vuorollamme" emmekä me miehen kanssa esimerkiksi ole olleet yhtäaikaa kertaakaan kipeänä. Ei sillä, että nykyään kipeänä pystyisikään potemaan sängyn pohjalla vaan arki jatkuu ja buranan voimalla on lapset hoidettava, ruoka tehtävä yms

Onneksi sentään päiviä piristää lisääntyvä valoisuus ja viikonloppuna ollaan saatu nauttia auringon säteistä! Kevättä ja kesää ainakin täällä odotetaan kuin kuuta nousevaa, mutta kesän loppuminenkaan ei tänä vuonna ahdista yhtä paljon kun on syksylle luvassa jotain mitä odottaa..

calypsobeach
Kuva: aurinkomatkat.fi


faliraki_calypso
Kuva: aurinkomatkat.fi


Täytän syksyllä 30 (!!!) ja karkaammekin perheeni kanssa juhlimaan pyöreitä etelän lämpöön, tarkemmin Kreikkaan Falirakiin! Hotelliksi valikoitui Calypso beach joka vaikutti hyvätasoiselta ja erityisesti lapsiperheille sopivalta vaihtoehdolta. 
Nykyään kun reissuja tulee tehtyä se yksi per vuosi ja lasten kanssa niin itse ainakin arvostan mahdollisimman helppoa ja vaivatonta matkustamista ja hotellillekin asettaa entistä tiukemmat ja tarkemmat vaatimukset! Mietimme jossain vaiheessa myös huvilan vuokraamista, mutta itse en todellakaan halua lomallani miettiä ruoan laittoa, tiskaamista tai mitään mikä liittyisi kotitöihin ;) 
Yksi ominaisuus jota ehdottomasti edellytimme hotellilta oli all inclusive-paketti, lasten kanssa ihan ehdoton juttu. Eikä tämä kuitenkaan poissulje sitä etteikö yhtenä kahtena iltana sitä voisi käydä paikallisessa ravintolassa syömässä ja tutustumassa paikalliseen ruokaan ja kulttuuriin.
Olen käynyt Rodoksella viimeksi teini-ikäisenä, joten on mielenkiintoista päästä kohteeseen pitkä ajan kuluttua uudestaan! Kreikka on viimeaikoina näyttäytynyt hieman negatiivisessa valossa mediassa, mutta itse olen aina pitänyt maasta kovasti. Erityisesti maan historia ja mytologia on ollut kiehtovaa luettavaa puhumattakaan kreikkalaisesta keittiöstä!IMG_6335


view_mv

Tämän syksyn matkan lisäksi meillä oli tarkoitus lähteä äitini kanssa keväällä Lontooseen, mutta tuo reissu on nyt hieman kysymysmerkillä. Olisi niin ihanaa päästä käymään ehdottomasti yhdessä lempikaupungeistani, mutta mikäli tuollainen pidempi irtiotto ei nyt keväällä onnistu niin varmasti pienempi reissu toiseen lempikaupunkiini Tukholmaan saadaan aikataulullisesti kalentereihimme sovitettua!

On kyllä ihanaa päästä pitkästä aikaa matkustamaan! Tämä on ehdottomasti harrastus, jota haluaisin toteuttaa enemmän. On myös upeaa, että pystymme näyttämään lapsillemme maailmaa ja tutustuttamaan heitä eri kulttuureihin! Kunhan he tuosta hieman kasvavat ja ymmärtävät enemmän niin haluamme ehdottomasti viedä heidät mahdollisesti pidemmäksikin aikaa Turkkiin tutustumaan juuriinsa.Onko siellä puolen ruutua Kreikassa ja Falirakissa lomalleita? Kuulisin mielelläni kokemuksia ja vinkkejä kyseiseen kohteeseen! Myöskin neuvot ja vinkit lasten kanssa matkustamiseen ovat aina tervetulleita ;) Luukas oli niin kovin pieni (puoli vuotias) kun viimeksi olimme pidemmällä reissulla!


10 kommenttia:

 1. Ah, Kreikka on ihana. Me olimme viimeksi Kreikassa häämatkallamme Kalymnoksen saarella ja se oli aivan huippu kohde. Lasten kanssa reissaamisesta ei ole Tallinnaa pidemmälle kokemusta, mutta all inclusive tuntuu kyllä ehdottomasti järkevältä ratkaisulta! Tässähän tulee matkakuume :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan googlettaa tuo saari ja niin ihanalta näytti! Uskon, että tuo all inclusive on matkan pelastus ;)

   Poista
 2. Oi, kuulostapa ikävältä nuo sairastelut! No, hieman samoin on täälläkin viime ajat menneet, mutta toivottavasti kevättä kohden mentäessä pöpöt hilpasee muille maille!

  Ja ihanaa että tekin pääsette muille maille syksyllä :) All inclusive rules lasten kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paranemisia sinnekkin! Viikonloppuna on ainakin saatu d-vitsku varastoja täydennettyä!
   All inclusive taitaa pelastaa meidän reissun ;)

   Poista
 3. Oi, varattu reissu piristää kyllä kummasti tällä lailla kevään kynnyksellä. On jotain mitä odottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Se jännitys ja odottelu on osa koko matkalle lähdön ihanuutta!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niinpä, melkein jo toivoo että olisi syksy! ;) mutta onneksi vain melkein!

   Poista
 5. Moi! Haluaisitko tehdä postausta "kun vauva tulee" -mitä kaikkea kannattaa huomioida ostoissa yms. Millainen hoitotaso/pöytä teillä ollut yms? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos postausideasta! Laitetaan ihan varmasti toteutukseen :)

   Poista