torstai 4. helmikuuta 2016

Kaunis ja hehkuva ihoHuomenta! Kulunut talvi on taas koetellut ihoani, kuiva sisäilma puhumattakaan väsymyksestä ja stressistä. Ihoa kiristää, kutittaa ja se on eloton ja samea. Talvi erityisesti on iholle haasteellinen ja tällöin tulisi kiinnittää erityisesti sen hoitoon huomiota. Olen ennenkin täällä maininnut miten "laiska" olen hoitamaan ihoani. Älkää ymmärtäkö väärin pesen sen kyllä aina meikeistä ja käytän erillisiä päivä- ja yövoiteita, mutta siihen se sitten jääkin. Kiitos tämän ihonhoidon ihmesienen kasvojen pesu sentään on todella vaivatonta ja ihoa tulee edes hieman hoidettua ikäänkuin huomaamattaan. 

Tietämättömyydestä tai kunnollisista tuotteista tuo laiskuuteni ei voi johtua. Äitini on apteekissa töissä ja hän on jo teini-iästäni lähtien pitänyt huolen, että minulla on oikeat tuotteet ulottuvillani. Olenkin jo nuoruudestani asti tottunut käyttämään apteekkikosmetiikkaa ja yhä edelleen sitä suosin! Kiitos äiti < 3 

idvichyidealiaserum


Taisipa myös joulpukki olla huolissani nuupahtaneesta ulkomuodostani, sillä yhdestä paketista paljastui yllä oleva setti; Vichyn Idealia- päivävoide kuivalle iholle sekä Vichyn Idealia life serum.

Päivävoiteen luvataan silottavan ryppyjä, tasoittavan ihon sävyä ja tekevän siitä muutenkin kaikinpuolin heleämmän. Juuri niitä ominaisuuksia joita voiteeltani kaipaankin. 3kymppiä lähestyy ja ensimmäiset uurteet ovat jo nähtävillä ;) Ihoni on aina ollut hyvä kuntoinen, finneistä ja näppylöistä en ole koskaan joutunut kärsimään. Sävyltään kasvoni ovat kuitenkin hieman punaisuuteen /kirjavuuteen taipuvat, joten ihon sävyn tasoitus on ominaisuus jota meikkivoiteeltakin haen. 
Rakastan myös heleää ihoa enkä kaipaa mattaista tai peittävää lookia edes meikiltä.

Seerumi puolestaan sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille käyttäjille.
Tuote on kehitetty erityisesti elämäntapojen ja ympäristön kuten stressin, tupakoinnin, ilmansaasteiden, uv-säteilyn ja rasvaisen tai epäsäännöllisen ruokavalion aiheuttamaa ihon ikääntymistä vastaan. Tekee ihosta heleän muuttaen sen sävyn tasaisemmaksi. Väsymyksen merkit ja ihon pienet kauneusvirheet vähenevät ja ihohuokoset muuttuvat vähemmän näkyviksi.


PC279688

Olen käyttänyt näitä kahta tuotetta joulusta asti ja voin rehellisesti sanoa huomanneeni  tuloksia näiden tuotteiden toimivuudesta! Erityisesti kosteuttavasta ominaisuudesta suurta plussaa. En tiedä onko se voiteen sisältämät pienet, roosansävyiset mineraalipigmentit ja helmiäishiukkaset, jotka antavat iholle välittömästi kauniin hehkun vai mistä, mutta ihon laatu on selvästi korjaantunut. Sitä en tiedä miten käy kun tuotteiden käytön lopettaa, luultavasti vaikutukset häviävät samantien.

Minun tekisi mieli kokeilla lisäksi sarjaan kuuluvaa silmänympärysvoidetta ja ennenkaikkea  Idealia skin sleep- yövoidetta, joka on ikäänkuin kunnon yöunet purkista!
Koen tämän tuotesarjan olevan juuri oikea tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni.

Oletteko te kokeilleet kyseistä Vichyn tuotesarjaa?

2 kommenttia:

 1. Tuota sarjaa on pitänyt kokeilla mutta vieläkään ei ole aikaiseksi tullut. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin iho jossa on kuivia kohtia, mikään ei tunnu auttavan. Ehkäpä täytyy nyt kokeilla tuota voidetta jos se toimisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Itselleni tämä oli ainakin juuri se tuotesarja, jota olin kaivannut :) Toivottavasti myös sinulle.
   En nimittäin tiedä mitään inhottavampaa kuin juuri tuon mainitsemasi kuivan ihon tai kuivat kohdat siinä ja sen päälle meikin teon! Lopputulos ei millään muotoaan useinkaan ole kaunis ;)

   Poista