sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Oloblogit-lehden asu hieman tarkemmin...Heipsan! Pari postausta sitten kerroin teille mahtavasta projektista jossa sain olla mukana. Tuossa jutussa vilahtikin asuni Oloblogit-lehdessä. Ajattelin, että tuota asua voisi tarkastella hieman enemmänkin!

P1169752


Asu tuotti hetken verran päänvaivaa tai lähinnä minun oli vaikea valita monien ihanien ja niin keväisten asujen joukosta se "paras". Blogissa olen moneen kertaan todennut olevani kevät/kesä ihminen, joten vaatekaappinikin pursuaa vaatteita ja asuja edellä mainittuihin vuodenaikoihin sopien kun taas talvet kuljen melkeinpä farkkujen ja muutaman neuleen turvin!
Raitoja taasen nähdään ylläni ympäri vuoden ja ne ovatkin kuosi minun mieleeni, siitä huolimatta en tiedä mitään keväisempää kuin raikkaat ja klassiset raidat. 
Vaikka tätä kuosia tosiaan nähdään ylläni myös talvella tuntuvat raidat silti keväällä niin raikkaalta ja uudelta valinnalta, en kai kyllästy niihin koskaan!


P1169754_katumuoti


P1169787

Lopulta valinta olikin yllättävän helppo. Asu lähti rakentumaan uusimman ostokseni, Noshin kynähameen ympärille. Tämä hame on itseasiassa ensimmäinen raidallinen alaosani, aikaisemmin kuosia on nähty vain yläosissa ja mekoissa. Toimii kuitenkin mielestäni todella hyvin näinkin vaikka mietin todellapitkään raitojen leventävää vaikutusta, etenkin kun toisen raskauden & synnytyksen myötä mittani eivät ihan ennalleen ole palautuneet ;)

Koska asun juju on tuo raidallinen alaosa halusin yläosan olevan varsin rauhallinen ja neutraali. Musta, kauniisti laskeutuva toppi ja pariksi bleiseri. Toinen varma kevään ja lähestyvän kesän merkki on valkoisen sävyn saama lisätila vaatekaapissani. Musta bleiseri sai väistyä valkoisen tieltä. Tätä bleiseriä en oikeastaan osaa käyttää kuin keväisin/kesäisin. Valkoisten vaatteiden kanssa saan myöskin nykyään olla varsin tarkkana kun on noita tahmatassuja syliin pyrkimässä! Sanoin joskus, että seuraavan kerran pystyn valkoista vetämään ylleni kun Lilian on 10-vuotias ;)

Musta-valkoinen yläosa jatkaa myöskin alaosan värimaailmaa. Mikäli alaosa olisikin ollut navy-valkoraidallinen olisin luultavasti valinnut yläosaankin tummansinisen topin. Jossain väriopissa kehoitetaan välttämään mustan ja tummansinisen yhdistämistä, ihan täysin en tätä väitettä kyllä allekirjoita tai ainakin sitä omassa pukeutumisessani kyllä rikon, mutta tässä asussa en mustaa ja navya olisi lähtenyt yhdistämään.

Tässä postauksessa nähdään kenkien osalta kaksi vaihtoehtoa. Mielestäni nuo nudet Michael Korsin peep-toet ovat keväisempi ja kesäisempi valinta, mutta koneelta kuvia katsellessani totesin asun jäävän niiden kanssa vähän valjuksi. Mitä mieltä te olette? 
Mustat klassiset korkkarit tuovat mielestäni hieman kontrastia ja ryhdikkyyttä.

P1169793bleiseri MANGO
toppi VILA
hame NOSH
kengät MICHAEL KORS/ MAI PIU SENZA


4 kommenttia:

 1. Oi wautsi miten upea olet. Kokonaisuus on täys kymppi ja sulla on niin ihanat hiukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, olin aivan unohtanut vastata sinulle! Pahoittelen!
   Kiitos kuitenkin, että kävit kirjoittamassa kommenttisi <3

   Poista
 2. Oi kuinka upea tyyli sinulla ja kauniit hiukset! ♥ tykkään! Nudet kengät ovat super ihanat, mutta tähän asuun mustat klassiset korot tosiaan tuovat enemmän sitä särmää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Miia! Olen samaa mieltä; vaikka nuden raitojen ohella myönnänkin kovin kesäiseksi niin tämä asu vaatii kyllä jalkaan tummat korkkarit!

   Poista