tiistai 16. helmikuuta 2016

YstävänpäivälahjaSunnuntaina vietettiin ystävänpäivää. Yksi juhla lisää tähän pimeään vuoden aikaan ja vieläpä noinkin tärkeän asian puolesta ei ole minusta lainkaan pahitteeksi vaikka olen toki sitäkin mieltä että jokainen päivä voisi olla ystävänpäivä ja niitä elämämme kultakimpaleita pitäisi ehdottomasti muistaa muulloinkin. 

Tänä vuonna ystävänpäivä meni minun osaltani valitettavasti kuumeessa lisäksi molemmilta lapsilta on löydetty korvatulehdukset että näin.. Muutenkin viime viikko oli todella kiireinen ja siihen päälle vielä sairastelut. En ollut odottanut ystävänpäivältä oikeastaan mitään, joten ihanan ystävän pitkä puhelu piristi todella mieltä < 3 Illalla sain mieheltäni vieläpä pienen yllätyksen! Joulupukki toi minulle jouluna lahjakortin kulta-kaviaari- kasvohoitoon! Ja joka on muuten vielä käyttämättä, asia pitääkin korjata heti huomenna! 
Tämä lahjani jatkaakin tuota hemmottelu linjaa. Kaviaarin ja kullan yhdistelmän sanotaan   auttavan ihoa säilyttämään ihanteellisen kosteustasapainon. 
Eihän tätä ylellistä tuotetta voi vastustaa ja sen viileä tunne piristää ja herättää uniset silmäni aamulla ihanasti. Ehkäpä minäkin muistan nyt säännöllisemmin silmänympärysvoiteen käytön :)


P2149943


Miten teidän ystävänpäivä sujui? Entäs oletteko onnistuneet säilymään terveinä? 
Erään lastenlääkärin kanssa tänään jutellessani emme voineet kuin päivitellä tätä talvea ja vallitsevaa pöpöjen ja tautien määrää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti