torstai 17. maaliskuuta 2016

#tbt style
Nämä throwback thursday-postaukset ovat olleet minusta todella viihdyttävää luettavaa blogeissa, joten päätinpä toteuttaa itsekin tällaisen! Joten tänään ja ensi viikon torstaina on luvassa katsaus menneeseen!


juhla

Tässä kuvassa eletään vuotta 2012 ja ollaan Kuusamossa sukulaiseni rippijuhlissa! Asu on yksi suosikki juhla-asuistani, yhä edelleen tykkään valkoisen mekon ja tumman sinisen bleiserin yhdistelmästä. Minut tuntevat tietävät myöskin miten paljon pidän erilaisista hatuista ja hiuskoruista. Valitettavan vähän on vain tilaisuuksia joissa esim hattua pääsisi käyttämään ja myönnän ettei rohkeutenikaan aina riitä erottumaan joukosta!


liujo_bottomup


Tässä eletään niinikään vuotta 2012 ja ollaan juuri muutettu mieheni kanssa yhteiseen kotiin. Nuo Liu Jo:n bottom up farkut ovat yhä edelleen vaatekaapissa kuten myös tuo valkoinen bleiseri. Farkut ovat itselleni  ns "tavoitefarkut", sillä mahtuakseni niihin ei painoa saa tulla grammaakaan! Toivon, että kesällä saisin ne viimeistään vedettyä päälle sillä vielä 9kk synnytyken jälkeenkin näyttää vaaka muutamaa ylimääräistä kiloa!


liivi

Huh! Tämä on sitten puolestaan blogihistoriani kamalimpia asuja. Liivit eivät vain ole yhtään minun juttuni enkä edes muista miksi sellaisen joskus ostinkaan. Noh, montaa kertaa se ei päälläni ollutkaan kun jo myin sen kirppiksellä eteenpäin.Enää en tykkää myöskään yhtään tuosta yksityiskohdasta, että kello asetetaan hihan päälle! 
Beiget housut sen sijaan ovat tämän kevään ostoslistalla!


matkaasu

Tämä menisi varmasti myöskin TOP3:seen kamalampien asujen joukossa ellei kyseessä olisi matkustusasu! Ja siltikin mietin, että oi miksi tuo bolero?! 
Olimme tässä matkalla juhannuksen viettoon Savonlinnaan ja kilometrejä sekä tunteja autossa oli siis edessä paljon!
Viimeisillään oleva raskaus antaa sekin paljon anteeksi asun valinnan suhteen.


punainenhame


Tämä on sitten periltä. Valkoinen yläosa ja punainen alaosa on yhä edelleen yksi kesän suosikki väriyhdistelmistäni. Muistan tästä hameesta tykänneeni aikoinani paljon, enää sen malli ei silmääni millytä yhtä paljon. Ja onhan tuo hame vähän turhan lyhytkin!


keltainenpaita

Punaisen ohella keltainen on sävy, jota aina kevään ja kesän tullen nähdään ylläni! Tämä kuva on kesältä 2013 ja yhä edeleen kaikki tämän asun vaatekappaleet löytyvät vaatekaapistani. Tähän asuun aion ilmojen tästä vähän lämmettyä pukeutua tänäkin keväänä.


nudetasusteet

Tässä ollaan ihan viimeisillään, taisi mennä reilu viikko ja rakas esikoiseni syntyi! Tykkään asusta yhä edelleen ja valkoinen yläosa, musta kynähame tyyliä nähdäänkin ylläni usein. Kevään tullen nudet asusteet kruunaavat kokonaisuuden! Myös tämän asun kaikki elementit ovat yhä vaatekaapissani!
Ensi torstaina sitten jatketaan tätä tbt-postaussarjaa!

4 kommenttia:

 1. Tällaiset ovat kivoja postauksia. Sinulla on ajaton tyyli, josta pidän kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin olen tykännyt lukea näitä uiden blogeissa. Viihdearvoa varmasti saisi enemmän mikäli kaivelisin oikeasti vanhoja kuvia kaappien kätköistä, sanotaan vaikka 15 vuoden takaa ;)

   Poista
 2. Tykkään jokaisesta asusta! Olet niin tyylikäs ja kaunis nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Oli itselleni kiva huomata, että tosiaan suuri osa vaatekappaleista ja asusteista löytyy yhä vaatekaapistani!

   Poista