tiistai 29. maaliskuuta 2016

Tuolidilemma
Ihanaa, aurinkoista tiistaita kaikille! Nyt on kyllä niin keväiset fiilikset ainakin allekirjoittaneella! Eikä pelkästään tuon taivaalla paistavan auringon vuoksi vaikka silläkin toki valtaisa merkitys onkin, mutta myös tulevien tapahtumien ja yhteistyöjuttujen vuoksi. Nyt on hyvä pöhinä!

Ennenkuin päräytän täällä blogin puolella uuden, mahtavan arvonnan käyntiin niin palataanpas hieman ajassa taaksepäin. Kirjoittelin teille nimittäin meidän keittiön uudesta ruokapöydästä (klik!) joka osoittautui varsin ihanaksi, mutta samalla kamalaksi aleostokseksi! No pöytä nyt tuli kuitenkin jäädäkseen, olin myös ajatellut että meidän vanhat tuolit kelpaavat sen seuraksi hyvin. Nyt kunn äitä vanhoja tuoleja on jonkin aikaa katsellut niin jotenkin ne näyttävät pöydän kanssa hieman raskailta ja tunkkaisilta.. Vai mitä mieltä te olette?


idtuolidilemma

Näissä tuoleissa ei tosiaan mitään vikaa ole; ne ovat yhä edelleen  hyvässä kunnossa ja mikä tärkeintä niissä on hyvä istua. En kuitenkaan voinut hillitä itseäni ja tässä kun tuolien kohtaloa pyörittelen päässäni, tein pientä tutkimustyötä millaiset tuolit tilalle haluaisinkaan.
Ykkösvaihtoehto ei miettimistä vaatinut! Nämä BoConcept:in Adeleide-tuolit ovat pyörineet mielessäni jo useamman vuoden. Hinta näissä on vain aika korkea; 169e. Tässä tuolien vaihdossa kun pitäisi päästä suht pienellä budjetilla. Tällä hetkellä meille riittäisi aivan hyvin neljä tuolia, sillä lapset istuvat Stokken tuoleissaan, jotka menevät vielä monta vuotta.

Kodin ykkösestä löysin tämän Ami-tuolin joka poikkeaa ulkonäöltään paljon siitä mitä olin etsimässä, mutta jokin siinä iski heti silmääni. Mietin vain, että onko lasten hankala istua näissä tuoleissa kun selkänoja on avoin? Istuinosa näissä on keinonahkaa ja hintaa tällä tuolilla on 109,99eboconsept


maaliskuu6Seuraavat kaksi tuolia ovat Adelaide-tuolin jälkeen suosikki vaihtoehtoni. Kodin ykkösestä bongasin tämän Gina-istuimen, johon saa itse valita jalat. Bess ja Ella-jalat olivat valintani. Nyt ollaankin jo hyvin lähellä sitä mitä haen ja nämä pystyin hyvin kuvittelemaan kompromissi ratkaisuksi BoCocenptin tuolille, mutta hinta pääsi yllättämään! Istuinosa on 59,99e ja molemmat jalat nekin niinikään 59,99e. Yhdelle tuolille tulisi siis hintaa pyöreästi 120e!
Tässäkin tuolissa istuinosa on keinonahkaa, joka sekin mietityttää.. Värjääntyykö? Kuluuko miten?


Viimesempänä sitten Jyskin Ore-tuoli, joka on myös hyvin lähellä hakemaani mallia ja tyyliä. Näin tämän tuolin eräässä fb:n ryhmässä ja siinä kuvassa, oikeassa ympäristössä ruokapöydän ympärillä tuolit tulivat aivan erilailla oikeuksiinsa kuin tässä yksittäisessä kuvassa. Jyskin laadusta minulla ei ole kokemusta, mutta hinta näissä on ainakin "kohdillaan" 65e/kpl!
maaliskuu5

jysk_oreMikä tuoli vaihtoehdoista oli sinun suosikkisi? Löytyiskö sieltä ruudun toiselta puolelta lukija, jolla joku näistä tuoleista olisi ehkä itsellä käytössä? Mielelläni otan kommentteja ja kokemuksia vastaan!

Mitä mieltä muuten olitte tällaisesta postauksesta jossa myös hinnat ovat näkyvillä ja vertailtavissa?
Mukavaa loppuviikkoa ja pysykäähän kuulolla, luvassa on yksi aikast mahtava arvonta!


4 kommenttia:

 1. Monta hyvää tuolivaihtoehtoa! Itsekin tykästyin muutama kuukausi sitten tuohon Gina-Bess-yhdistelmään, mutta sen suolainen hinta yllätti. Mielestäni näistä ideoista nousee korkeimmalle sijalle tuo Ore ajattoman muotokielensä ja pelkistetyn kokonaisuuden kanssa!

  Ja voi kyllä! Tämän tyyppiset postaukset ovat todella mieleen kuten koko kaunis ja ainutlaatuinen blogisi! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään tuosta Ore-tuolista! Pitää käydä ehkä koeistumassa se :)
   Kiitos kovasti palautteestasi <3

   Poista
 2. Me ostettiin Jyskin tuolit eri jalalla muutama vuosi sitten sisustusmessuilta, eikä ole mitään moittimista!! :) Hinta laatu on ylittänyt odotukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi ja kokemuksestanne! Tuo Ore-tuoli on näistä tällähetkellä ehdoton ykkönen :)

   Poista