maanantai 7. maaliskuuta 2016

Yllättävät suosikit NOSHiltaOlen nyt niin kevät fiiliksissä kuten myös innoissani syksyllä koittavasta etelän reissusta, että saatte nyt pienen annoksen kesäisiä lastenvaate kokonaisuuksia!
Olen nyt kuukauden verran toiminut NOSH-kotimyyntiedustajana ja jännästi sitä rekkiä ja vaatteita pyöritellessä oma mieli on kummasti muuttunu; alun lempparit onkin jääneet hieman taka-alalle ja yllättävistä vaatekappaleista onkin tullut suosikkeja! Esimerkiksi tuo nuolikuosi ei alkuun säväyttänyt lainkaan, mutta nyt harmittelen ettei esim tätä minttua nuolimekkoa saa tarpeeksi pienessä koossa!
Koralli taas on sävy johon joka kevät ja kesä ihastun, osa teistä ehkä muistaa i see orange-postaukseni viime keväältä. Oranssia tullaankin tänä keväänä/kesänä näkemään ihan sata varmasti niin äidin kuin tyttärenkin yllä! 


P3060107


P3060111

Helmikuun puolella kun postista kiikutin NOSH-pakettini kotiin ja innoissani aloin vaatteita ripustaa rekille nappasi meidän kaksivuotias heti tämän paidan käsistäni. Ajattelin, että onpas äitiinsä tullut poika kun heti bongaa kaikki mahdolliset raidat, mutta ei se nyt ihan niin ollut ;) Meillä ei nimittäin tuon jälkeen ole muusta puhuttukaan kuin rapu-paidasta ja ravut on tulleet ihan leikkeihin asti! 
Itse en yleensä pidä mistään suurista kuvioista/printeistä lastenvaatteissa ja vielä kun olen saanut pojan vaatteista itse päättää ei niitä meillä ole nähtykään. Nyt taitaa olla äidin valtakausi ohi!

Tämä paita ei siis todellakaan saanut minua puolelleen. Huomasin alkuun, että kyseisen rapu-paidan ja rapu-mekon esittely kutsuillakin oli jotenkin vaikeampaa kuin esimerkiksi niiden omien suosikkien.. muttamutta liekö sitten silmä tottunut, pojan innostus tarttunut vai onko raidoilla vaikutuksensa sillä nyt tämä paita-mekko kaksikko on yksi malliston lemppareistani! Ja taas harmittelen ettei mekkoa myydä meille tarpeeksi pienessä koossa.


P3070159


idnosh_rapu


Halusin toki heti mallailla tätä paitaa kesäisempään asukokonaisuuteen ja pakko oli kaivaa shortsit vintiltä esille, mutta ennenkuin helteistä päästään nauttimaan niin alaosaksi toki valikoituvat pitkät housut! Omat suosikki sävyni paidan kaveriksi ovat navy ja punainen, mutta toimii todella hyvin yhteen esim farkun kanssa!

Huomenna kannattaa olla facebook-ryhmässäni / instagramin puolella @nosh_henriikka kuulolla, sillä luvassa on lisää kesäisiä ihanuuksia ja mahtavia uutuuksia! Plus huomisen naistenpäivän kunniaksi minulla on teille luvassa myöskin jotain kivaa!
Joten liittykäähän mukaan! 

Naistenmallistokin näkee pian päivänvalonsa, joten nyt jos koska on aika varata kutsut kun kalenterista vielä vapaita aikoja löytyy! Hieman nimittäin nuo huhtikuussa (apuaa!) alkavat työt tulevat tätä harrastustani rajoittamaan.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuoseja ja kivaa vaihtelua vaatekaappiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa meidän lasten vaatekaappeihin alkaa eksyä myös varsin värikkäitä ja kuviollisia yksilöitä :)

      Poista