perjantai 15. huhtikuuta 2016

Nosh miniraita taskutunika - jäitkö ilman!Huomenta! Tämä NOSHin miniraita taskutunika nousi odotetusti malliston suosituimmaksi tuotteeksi ja se myytiinkin ihan ennätysajassa loppuun! Tiedän, että moni jäi tämän osalta nuolemaan näppejään. Nyt voinkin ilokseni kertoa, että tästä ja muutamasta muusta loppuunmyydystä tuotteesta on tullut lisäerä!! 

P4140314


Lisäerä tuli myyntiin tänään ja se on nyt viikonlopun ajan tilattavissa vain edustajan kautta! Verkkokauppaan tuotteet (jos niitä enää on jäljellä) avautuvat maanantaina, mutta itse en suosittele sinne odottelemaan jos todella jonkun näistä tuotteista vielä itselleen haluaa napata! 
Olen nähnyt tästä miniraita taskutunikasta ihania sovituskuvia pienten asiakkaitteni yllä ja harmitellut, että pieninkin koko on vielä auttamattomasti liian suuri meidän neidille.


idminiraitataskutunika


Ihanaa & aurinkoista viikonloppua! Minä painun nyt pehkuihin, takana on kolmen yövuoron putki. Välillä valvotaan siis muidenkin unta kun vain noiden omien pienten murusten;)
Hyvää yötä!

Kuinka moni teistä on muuten tulossa Lapsi-messuille? Me suuntaamme messuilemaan lauantaina, ehkäpä siellä nähdään?!

5 kommenttia:

 1. Mukavaa messuaikaa! Oma työpäiväni siellä sijoittuu sunnuntaille joten harmillisesti mennään ristiin. Odotan siis enstistä innokkaampana tulevia kesän/kevään Helsinki-treffejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voihan harmi että meni näin ristiin. Saanko kysyä millaista työtä menet messuille tekemään? Mä oon jo pyöritellyt vaikka minkämoisia suunnitelmia meidän treffien varalle; aurinko, piknik ja mahtavaakin mahtavin seura <3

   Poista
  2. Juu toki. Työpaikkani edustaa siellä ja menen sinne myymään tuotteita. :)
   Suunnitelmasi kuulostavat erittäin hyviltä, olisipa jo kesä! ❤️

   Poista
 2. Hyvältä näyttää!

  Aurinkoista alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Harmi ettei tätä ollut aikuisille ;)

   Poista