sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Ideat talteen piha- ja puutarhamessuilta!

Heipsan ja terkut viikonlopun piha- ja puutarhamessuilta! Ideoiden ja inspiroitumisen ohella ehdin heilua myös kameran kanssa ja tässä teille näytille muutamia otteita messujen annista.


P4020260
P4020249


Messuilta käteen jäi kasapäin ideoita, erityisesti lähdin hakemaan neuvoja ja niksejä hyötypuutarhan toteutukseen ja voi vitsit miten innoissani tulevasta kesästä olenkaan! Ostoksia en osannut vielä tehdä. Koin huhtikuun alun vielä liian aikaiseksi ajankohdaksi, mutta muiden ihmisten ostoskasseista päätellen nyt ei todellakaan ole liian aikaista! Sen sijaan saimme varsin houkuttelevan tarjouksen ulkoporeammeesta! Itse en niinkään paljuista välitä (no okei onhan niissäkin ihana lillua), mutta terassiin upotettava poreamme olisi aivan unelma! Harmi vain tämä haave taitaa jäädä toteutumatta kun emmehän tiedä olemmeko ensi tai seuraavana kesänä tässä talossa enää!


P4020223


P4020225


P4020219

P4020232


P4020231

Olin yllättynyt miten paljon ideoita messuilta sai myös erilaisten tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen ja koristeluun. Visuaalinen silmäni lepäsi näissä messuille rakennetuissa lavasteissa! Meidän molemmat lapsethan ovat syntyneet kesällä, joten pihaa tulee ehdottomasti hyödynnettyä juhlia järjestettäessä!


Alla olevan kuvan upeus sen sijaan ansaitsee ihan oman postauksensa! Voi kevät & kesä tule jo!


P4020243


Aurinkoista viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Oi! Mikä tuo viimeisen kuvan kauniin muotokielen omaava upeus on? Olisipa grilli sillä itse olen etsinyt jo pitkään katseen kestävää grilliä terassillemme.. Kaikki vain tuntuvat olevan sellaisia mustia, rumia möhkäleitä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis muotokieli toden totta!! Palan halusta päästä postaamaan tästä tarkemmin :)

   Poista
 2. Ihania kuvia. Olen eka kertaa sun blogissa. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista