sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Jottei kampaajalla käynti menisi hukkaan...Kun luottokampaajani on loihtinut minulle täydellisen vaalean sävyn hiuksiini ei homma suinkaan jää siihen. Viileän ja kauniin vaalean sävyn ylläpitäminen hiuksissa onkin välillä varsin haastavaa hommaa. 

Kun kampaaja on tehnyt työnsä, on siis sinun vuoro! Laadukkaat & kunnolliset kotihoitotuotteet ovatkin kaiken a ja o, jotta sävy säilyy mahdollisimman pitkään kauniina. Valitettavasti monet pihistelevätkin juuri tässä kohtaa ja sitten harmitellaan kun sävy ei viikon päästä enää olekaan niin upea. Itse en näe myöskään mitään järkeä siinä, että maksetaan mansikoita kampaajakäynnistä ja siitä  unelmatukasta ja luullaan että se sävy pysyy päässä itsestään. Joillain ehkä näinkin voi olla (lucky you), mutta itselläni vaalea sävy alkaa valitettavasti ajan myötä ikävästi kellertää. Itselläni on hieman punapigmenttiä hiuksissani joka omalta osaltaan aiheuttaa myös haasteita viileän, vaalean sävyn ylläpidossa ja aiheuttaa juuri tätä taittoa keltaiseen suuntaan.

P4240305


idkotihoitotuotteet

Voisin väittää kokeilleeni yli puolia erinäisistä hopeashampoista sävyttäviin hoitoaineisiin yms.. Suosikkituotteeni olenkin löytänyt, mutta nyt sain Siiriltä kokeiltavaksi KC professionalin Color maskia sävyssä pearl. Sävynä tuo pearl kuulostaa juuri siltä mitä sävyltä haenkin, helmenvaaleaa. 

Crestolin Color gloss helmenvaalea sävyttävä hiusnaamio on ollut jo vuosia suosikkini. Olen voinut antaa edellä mainitun hiusnaamion olla päässäni tunninkin ilman, että mitään katastrofia olisi päässyt syntymään. 
Kaipasinkin tuotetta, jossa olisi tuota taittoa ja potkua hieman enemmän. Ja sitä tässä color maskissa kyllä on! Minun ei tarvitse kuin vaahdottaa shampoo hiuksiini, huuhdella samantein pois ja keltaisuus on jo huomattavsti vähentynyt. Tilalla on kylmää helmenhohtoa. Kädelle annostellessakin voi jo huomata shampoon todellakin olevan hieman helmiäsmäistä ja hohtavaa. Hiukseni on sen verran vaalennettu, että tosiaan vaikutusaikaa ei kohdallani tarvita. Ohjeessa kuitenkin neuvotaan, että shampoon pitää antaa vaikuttaa hiuksissa muutaman minuutin ajan. Luonnollisesti mitä pidempi vaikutusaika sen intensiivisempi on lopputulos. 
Itse huomasin, että mikäli annan aineen vaikuttaa hiukankin liian kauan on lopputulos vaaleanpunaiseen taittava. Tässä toki loistava tuote heille jotka nimenomaan tätä taittoa vaaleanpunaiseen toivovatkin, mutta lyhyemmällä vaikutusajalla aivan mahtava tuote viileän helmiäisenvaalean sävyn tavoittelijoille!

P4240315

Viime kampaajakäynnillä minulle tehtiin Fibreplex-hoitokäsittely johon olennaisena osana liittyy myös kotihoitotuote. Tuon käsittelyn jälkeen hiukseni ovat olleet kiiltävämmät ja vähemmän vauroituneen näköiset. Tiedän kyllä ettei mikään hoito pysty palauttamaan hiuksen kuntoa ennalleen, mutta itselleni se, että ne näyttävät edes ulospäin hyvinvoivilta on jo puoli voittoa!
Kotihoito nimenomaan tukee tätä kampaamossa tehtyä ykkös- ja kakkosvaihetta. En usko näiden vaiheiden menevän hukkaan vaikkei tuota kotihoitotuotetta ostaisikaan, mutta itse koen tämän tuotteen avulla saaneen maksimaalisen hyödyn tuosta Fibreplex-hoidosta. 
En toisaalta kyllä osaa sanoa huomasinko merkittävää eroa aiemmin käytettyyn Olaplex-hoitokäsittelyyn. Tuolloin en kylläkään käyttänyt Olaplexin kotihoitotuotetta, joten siinä mielessä hiukseni ovat nyt kampaamokäynnin jälkeen pysyneet kiiltävämpinä ja sileämpinä, kiitos Fibreplex kotihoitotuotteen!

Suloista sunnuntaita kaikille! 
Huomenna pääsemme Siirin (Hiushuone SH) kanssa jatkamaan tätä meidän hiusprojektia!
Tuotteet saatu blogin kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti