torstai 7. huhtikuuta 2016

NOSH naiset, kevät & kesä 2016Heippa! Tätä päivää on odotettu koko kevät; nimittäin aamulla julkaistiin NOSHin naistenmallisto! Pakko on myöntää, että olen odottanut tätä mallistoa jos vain mahdollista niin jopa enemmän kuin lasten uutuus mallistoja. Noshin lastenvaatteista minulla on parin vuoden kokemus, ensimmäisen bodyn ostin Luukaksen ollessa vauva. Naistenvaatteet taasen ova ne mistä NOSH rakkauteni todella syttyi. Tiedän joidenkin asiakkaiden hieman jo kyllästyneen raitakuosiin, mutta en minä! En ikinä!

nosh_naiset2016
nosh_naiset16

nosh_heioliivi
nosh_preppy


Ei siis liene yllätys, että ylläolevat mekot ovat ehdottomat suosikkini ja jotka on ostettava myös omaan vaatekaappiin! Hei-raitamekko ohkaisine raitoineen ei ole tyypillisin raitamekko joka ylläni nähdään, mutta tuo selkä! Selkämys onkin tuon mekon juju! Metallinhohtoinen vetoketju kontrastivärisellä nauhalla on kuin koru. Avara pääntie korostaa sekin tätä kaunista mekko. Tuon oliivi-vanilija sävyisen mekon otin varta vasten tähän postaukseen mukaan, sillä se todella yllätti minut. En ole ikinä itselläni tykännyt vihreästä tai oliivista sävystä, en myöskään ole koskaan kokenut sen sopivan minulle. En ennen tätä mekkoa! Joudun myöskin pyörtämään puheeni siitä miten raitamekon tulee olla navy-valkoinen tai musta-valkoinen ;)


Nosh_chinohousut
nosh_chinot

Nämä rennot chinot puolestaan voittavat mukavuudellaa  monet housuistani eivätkä ne silti näytä kotihousuilta. Alla olevat mekot puolestaan ihastuttavat kirkkailla väreillään. Juhla mekko taskuilla sekä pitkä, että lyhythihaisena on kesän rentoihin juhliin oiva valinta. Tomaatti sävynä ei ehkä ensi kuulemalta ole se kaikkeista houkuttelevin väri, mutta kuten huomaatte ihanan pirteä ja kesäinen sävy kuitenkin kyseessä.

Juhla mekkoa löytyy myös vetoketjulla. Tällä mekolla voit edustaa niin töissä kuin juhlissakin. Kenkiä ja asusteita vaihtamalla pärjäät tällä yhdellä mekolla koko työpäivän ja sen jälkeen vielä after workeillekin ;)

nosh_korallipetrooli
nosh_juhlamekko

Nosh_naistenmallisto2016

Pakko tähän loppuun vielä nostaa esille nämä Sail raitajakku ja Sail kynähame. Sain paljon kyselyitä omasta Noshin raidallisesta kynähameesta ja kutsuillakin huomasin asiakkaiden kiinnittävän siihen enemmän huomiota kun vain kuvaston sivuilta. Sainpa pariin otteeseen kutsuilla ihan riisuakin hameeni kun asiakas halusi sitä sovittaa :) Oma kynähameeni oli syksyn juhlamallistoa ja sävyltään musta-vanilija kun taas tämä Sail-hame on navy-vanilija, suuri parannus jos minulta kysytään! Kaava ja mittataulukko tässä Sail jakussa ja kynähameessa on kuitenkin sama kuin syksyn päämalliston jakussa ja kynähameessa! Jos siis jäit miettimään tai kokonaan ilman näitä niin nyt nopeasti tilausta näpyttelemään!Kutsu- ja irtotilausasioissa voitte olla yhteydessä sähkopostitse. Autan myös mielelläni mikäli teillä on muuta kysyttävää tai esim kokoasiat mietityttävät!
henriikka.avsar@nosh-kotimyynti.fi


Iloista loppuviikkoa!
4 kommenttia:

  1. Ooh, minua kyllä kiinnostaisi kovin paljon tuo raitahame! Se voisi toimia rennosti töissä jakun kanssa ja veneellä valkoisen paidan kanssa... Hmmm ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimisi todella! Ja koen parannuksena tuon sävyn vaihtumisen tähän mallistoon; omanihan on musta-valkoraidallinen ja pakko kyllä tämä navykin on tilata!

      Poista