keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Oon mä juonut viinii wienissä

 
 
 
Meiltä löytyy kotoa sulassa sovussa niin Ikeaa kuin designiakin. Kuitenkin sydämeni sykkii eniten erilaisille tuoleille ja valaisimille. Tässä kohtaa onkin pidettävä järki kädessä (onneksi myös lompakko rajoittaa tätä harrastustani) nimittäin jos jokaisen himoitsemani tuolin ostaisin niin meiltä löytyisi kymmenittäin erilaisia tuoleja. Ja sama pätee vähän lamppujenkin kanssa!
 
Maaliskuussa kirjoittelin yhdestä tuolidilemmasta. Tällä kertaa meillä on ihan todellinen tarve uusille tuoleille, sillä laitoin juuri vanhat Pohjanmaan kalusteen ruokapöydäntuolit myyntiin! Viime postauksesta on kuitenkin mieli jo sen verran ehtinyt muuttua, että nyt onkin mielessä aivan uusi tuolirakkaus !
Valkoisen ja vaalean puun yhdistelmä on jo jonkin aikaa miellyttänyt silmääni, mutta tiedän ettei tämä innostus ole kovinkaan pitkäikäinen. Niinpä olen päätynyt toteuttamaan sitä varsin maltillisesti piensisutuksen muodossa, vähän sama juttu marmorinkin kanssa. Se miellyttää nyt, mutta puolen vuoden päästä voi olla ihan toisin!
Ajaton ja klassinen musta-valkoinen tyyli on sisustamisessa sitä ominta minua, joten sillä saralla on turvallista pysyä myös tulevien tuolien kanssa. Mustat tuolit toisivat myös kontrastia valkoiseen pöytään ja muutenkin niin valkoiseen keittiöön.
 
idtontuoli

 
Nähtyäni tämän wieniläistuolin oli se rakkautta ensi silmäyksellä! Kyllä sen vaan tietää kun se oikea osuu kohdalle ;) Valitettavasti näitä on todella vaikea löytää tai ainakaan omat etsintäni eivät ole tuottaneet tulosta!  Onko teillä heittää vinkkiä mistä näitä wieniläistuoleja kannattaisi lähteä metsästämään?
Sitten vielä on se mieskin vakuutettava näiden tuolien erinomaisuudesta! Totta puhuekseni en tiedä kumpi onkaan vaikeampi tehtävä!
 
 
Periaatteessa meillä olisi tarve neljälle tuolille, mutta olen miettinyt myös näiden parittamista Kartellin Victoria Ghost tuolien kanssa.
Jotenkin tuo historiallinen, tumma massiivipuinen, mutta kuitenkin ilmava TON-tuoli yhdistettynä läpinäkyvään, moderniin ja virtaviivaiseen, barokkityylisesti muotoiltuun Ghost tuoliin luo mielestäni todella mielenkiintoisen yhdistelmän! Vai mitä mieltä te olette?
 
 
 
tonkartell


Voi kun nyt vain onnistuisin jostain löytämään nämä haaveilemani "tuolien tuolit"!
Sisustusjuttuja on muuten tulossa tässä vielä paljon lisää, sillä päädyimme ottamaan talon pois myynnistä ja pientä pintaremppaa olisi suunnitelmissa!
 
 
Hyvää yötä!
 
 

6 kommenttia:

 1. Hyvän tuolin löytyminen on haastavaa. Toi musta tuoli on kyllä ihana. Itse en ole kovinkaan ihastunut tuohon Kartellin tuoliin, mue ei sekään huono ole.
  Viinista ja Wienistä puheenollen, varasimme juuri kesäksi lennot Wieniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Wieniin!! Ihanaa kun on jotain mitä odottaa!
   Meillä on työtuolina tuo Kartellin tuoli ja siinä on todella hyvä istua, ymmärrän kyllä että se ehkä jakaa mielipiteitä :)

   Poista
 2. Stokka ja forme Helsingissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi! Olen etsinyt tähän mennessä lähinnä käytettyjä, mutta pitää varmasti kääntyä edellä mainittujen liikkeiden puoleen :)

   Poista
 3. Kauniita kumpainenkin, toivottavasti löytyvät!

  VastaaPoista