maanantai 18. huhtikuuta 2016

Sun, sea and stripesSun, sea and stripes! Siinä resepti minun kesääni! Ja vaikka aamulla ikkunasta ulos kurkistaessa satoikin vettä niin ajatukset ovat jo pitkällä keväässä. 
Toppatakit sekä saappaat ovat jo vietynä vintille ja kevyemmät versiot tulleet tilalle. Ihan vielä en sentään ballerinoja ole jalkaani vetänyt, mutta toukokuu on ehdottomasti kalenterissani jo kesäkuukausi ja silloin viimeistään ballerinakausi tule korkattua näytti mittari mitä tahansa!

P4130311


Kirjoittelin tuossa jokin aika sitten miten converset eivät koskaan ole täysin minua miellyttäneet, mutta ne ovat kuitenkin parhaimmat löytämäni valkoiset tennarit olleet ja tästä syystä vuosia niitä olenkin suosinut. Kuitenkin etsiessäni pojalle valkoisia tennareita tulivat nämä Ralph Laurenin tennarit Spartoolla minua vastaan ja se oli rakkautta heti ensi tapaamisella! Hetken jouduin kuitenkin näiden ostamista miettimään sillä miehelläni on samaiset Ralph Laurenin tennarit miesten versiona! Noh, samanlaisten tuulipukujen sijaan meillä onkin nyt sitten samanlaiset tennarit :)

Punaiset tennarit kaapistani vielä uupuvat muuten kenkäosasto onkin viime vuosien jäljiltä suht kunnossa. Tory Burchin- reva ballerinat ovat palvelleet minua jo kohta viisi vuotta moitteettomasti! Viime kesänä huomasin ensimmäisiä kulumisen merkkejä, toivon kyllä että niillä vielä tämän kesän tepsuttelisi.
Raitamekko puolestaan sopii kenkien kuin kenkien kanssa! Se taipuu niin tennarien kuin sandaalien tai korkkarienkin kanssa. Asusteita, kenkiä ja huulipunan sävyä vaihtamalla se muuntautuu työasusta iltamenoihin todella helposti!P4130304


idseasunandstripes


Ihanaa alkavaa viikkoa!


6 kommenttia:

 1. Iik mikä laukku! 😍 Ja täydellinen asu muutenkin - aivan sinun tyylisesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IIIk indeed!! Olen kuullut viimeaikoina tosin paljon tuota että kylläpä on juuri sinun näköisesi asu tai että tuohan on juuri sinun tyylisesi, alankohan käydä vähän tylsäksi?! ;)

   Poista
 2. Ihana setti, täällä oli kyllä superkylmä tänään ja kiskoin untuvatakin niskaan. :D Nooo, kohta, kohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä oli minunkin lisättävä asuun neule & paksut mustat sukkahousut jalkaan.. mutta kohtakohta ;)

   Poista
 3. Ihana setti! Samoilla mennään mielellään täälläkin, jahka tuolla vielä ennestään lämpenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tänään taas tuota lämpenemistä aamulla todella toivoi kun katseli isojen lumihiutaleiden leijailemista taivaalta maahan :)

   Poista