perjantai 20. toukokuuta 2016

11kkAjatella, meidän pieni neitimme on jo 11kk! Kohta meillä on täällä jo yksi vuotias. Vauva vuosi meni kyllä yhdessä hujauksessa! Eikä hän enää olekaan mikään vauva, viimeisen kuukauden aikana kehityksessä on tapahtunut aivan valtavasti. Jos synnytystä miettiin niin ensin neiti antoi odotuttaa itseään melkein kokonaisen vuorokauden, mutta sitten kun asiat alkoivat tapahtua  menivätkin ne melkoisella syöksynnällä eteenpäin! 

Neitimme näyttääkin jatkavan samaa (hyväksi havaittua) rataa... Äitienpäivänä hän lähti ryömimään, tästä viikon päästä konttaamaan. Konttaamisesta meni pari päivää kun hän jo nousi istumaan ja nyt eilen yritti kovasti nousta tv-taso vasten ylös, huh!  Melkein 11 kuukautta saimmekin olla varsin rauhassa tai ainakin paikoillaan ;) 
Nyt toisaalta helpottaa siinä mielessä, että Lilian viihtyy yhä pidempiä aikoja itsekseen lattialla jolloin järjestely, ruoanlaitto, pyykkäys yms on helpompaa.


lilian11kk

Ja kuten näkyy niin nyt sitä mennään, kuvia on lähes mahdoton saada. Ainakaan sellaisia jotka tämän äidin visioissa ovat! Luukaskin on ihan eritavalla heräänyt siskon olemassaoloon kun tämä nykyään seuraakin joka paikkaan ja osallistuu omalla tavallaan veljensä leikkeihin! Riitoja on kyllä jo havaittavissa eikä pikkusisko tosiaankaan aio jäädä toiseksi!Miten teillä on yhteiselo sujunut isomman sisaruksen ja vuoden ikäisen kanssa?

2 kommenttia:

  1. Voi miten aika juoksee, kohta teillä on 1v juhlat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tämän toisen kohdalla aika suorastaan lentää siivillä <3

      Poista