tiistai 17. toukokuuta 2016

Futismutsi
Luukas aloitti tänään jalkapallokoulun. Koulu on tarkoitettu vuonna 2012-2009 syntyneille sekä innokkaille 2013 syntyneille lapsille! En tiedä kumpi meillä se innokkaampi on mies vai poika, mutta päätimme ilmoittaa Luukaksen kuitenkin mukaan. Ja tänään olimmekin sitten ensimmäisissä harjoituksissa. Lapset jaettiin onneksi omiin ryhmiin syntymävuoden mukaan ja Luukas pääsi tähän pienempien ryhmään, joka sekin jaettiin vielä kahtia. Innokkaasti ja reippaasti hän suuntasikin viheriölle vanhempien jäädessä aidan taakse katselemaan!

P5170401


P5170410


Hieman mietin, että onko poika vielä liian pieni  osallistumaan ja eihän sooloilulta voitukaan välttyä. Aikamoinen työ valmentajatytöillä oli pitää porukka kasassa ja vanhempien ohjeistusta tarvittiinkin välillä nurmikon puolella. Huomasin, ettei Luukas myöskään ihan aina ymmärtänyt mitä pitäisi tehdä tai mitä vaaditaan joten siinäkin mielessä vanhempien läsnäolo on vielä näin pienten kohdalla tärkeää. Sen verran kivaa kyllä oli, että harrastus meidän kalenteriin tuli ehdottomasti jäädäkseen. 
Pojan ehdoilla kuitenkin mennään ja ymmärtäähän sen ettei kaksivuotias vielä jaksa kauaa jonotella jo odottaa omaa potkuvuoroaan. Tunti on sekin myös pitkä aika ja tänään meidän harjoitukset loppuivat n.45 minuutin jälkeen kun Luukas ilmoitti "etten minä jaksa enää" :) Illalla on juttua asian tiimoilta riittänyt ja mammillekin piti soittaa ja ilmoittaa tehdystä maalista! Lisäksi uusia "jalkapallokenkiä" ei millään saisi riisua pois!


idfutismutsi


P5170415


P5170414


Itse olen ollut paljon aikoinani mukana järjestötoiminnassa, mutta ne ovat yksitellen muuttojen- ja lasten myötä jääneet pois. Lasten harrastusten myötä toivottavasti tälläkin saralla tulisi aktivoiduttua! Haluan äitinä kannustaa lapsiani harrastamaan ja löytämään sen itselle mieluisen lajin jonka parissa kehittyä ja saada onnistumisen kokemuksia. Jotain selvästi on mennyt tuolle kohta kolmevuotiaalle perille kun hän eilen illalla kertoi minulle "jos yrittää hyvin, ei haittaa vaikka häviää" Juuri näin! 


2 kommenttia: