keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Hieman viileämmän päivän asua

 
 
 
Huomenta! Nyt on pakko äkkiä lykätä nämä parin viikon takaiset asukuvat blogiini ennenkuin alkavat näyttää totaalisesti talviasulta! Uusi arki on tempaissut mukaansa ja blogi on jäänyt ikäänkuin heitteille. Uutta arkeakin enemmän on tosin viimepäivien mahtavat säät vaikuttaneet blogihiljaisuuteen. Ja kun päälle on eksynyt lähinnä bikinit niin materiaalia asukuviin ei juurikaan ole ollut siksi nyt on tyydyttävä näihin työpäivän asuihin. Töihin paluusta ja tästä meidän uudesta arjesta onkin tulossa lähiaikoina kattavampi postaus. Ja vaikka vielä en syksyä liiemmin haluakaan ajatella niin kerho- ja harrastustoimintaan on ilmottautumiset jo hyvää vauhtia käynnissä, joten pohdintaa myöskin tältä saralta luvassa. Nyt haluaisin kuitenkin kysyä jo teiltä harrastaako teidän taaperot jotain ja jos harrastaa niin mitä ja kuinka usein?
 
 
P4250029

 
Tässä asussa tosiaan suuntasin parisen viikkoa sitten töihin kun ilmat olivat vielä huomattavasti viileämmät. Nyt nuo saappaat ovatkin jo päätyneet vintille, toivottavasti pitkäksi aikaa!
Tämä Vilan mekko puolestaan on osoittautunut todella huonoksi ostokseksi. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen pintaan ilmestyi pientä nukkaa, siis jo ennen ensimmäistäkään pesua! Valitettavasti tämä on myös toinen kyseinen mekko jolle näin käy, joten enää en jaksa uskoa, että kohdalleni olisi osunut yksittäinen maanantaikappale. Harmi, sillä tykkään mekon mallista ja raitojen paksuudesta kovasti! Kesäisemmän version tästä asusta puolestaan saa heivaamalla paksut sukkahousut laatikon pohjalle ja vaihtamalla saappaat ballerinoihin!
 
 
P4250038


idtyöpäivänasu
Aurinkoa viikkoonne!


14 kommenttia:

 1. Saatko oikeesti olla noissa vaatteissa töissä, vähän siistiä!1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä saa olla omissa vaatteissa tai työvaatteissa :) tämä asu vaihtui kuitenkin pukuhuoneessa hieman toisenlaiseen!
   Toimin myös yrittäjänä jolloin saan valita työasuni aivan vapaasti! Siistiä tosiaan ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Raidat on aina niin ihanan raikkaita! :)

   Poista
 3. Meillä käytiin taaperoikäisenä muskarissa ja uimassa. Sen jälkeen perheliikuntakerhoa, telinejumppaa ja nyt suunnistetaan ja pelataan jalkapalloa. Uinti on säilynyt harrastuksena molemmilla pojilla ihan vauva-ajoilta lähtien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on uiminen jäänyt, mutta muskarissa käydään yhä ja näillä näkymin myös syksyllä jatketaan!
   Varmasti tulevina vuosina poika löytää myös jonkin urheiluharrastuksen pariin!

   Poista
 4. Tyylikäs asu! Ihana tuo sinun tukka! Muutenkin vautsi sinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Jonna! Ja olipas harmillista lukea blogisi lopetuspäätöksestä :/

   Poista
 5. Voi että oot upea.
  Vihaan nukkaa vaatteissa. Mulla on pari Noomin raitamekkoa ja ne on onneksi pysyneet todella hyvässä kuosissa. Noomia löytyy siis Stokkalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanus!
   Olen kanssasi täysin samaa mieltä, nukka vaatteissa on jotain todella ärsyttävää! Pitääkin tutustua merkkiin, nimen olen kyllä aiemminkin bongannut mutta sen kummemmin en kyseisen merkin vaatteisiin olekaan tutustunut! Kiitos vinkistä ;)

   Poista
 6. Ihana asu ja tyylikäs moneenkin työpaikkaan (en tajunnut ekaa kommenttia). Leppoisaa viikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täällä joskus tainnutkin mainita työskentelväni terveydenhuollon parissa, mutta meillä psykiatrian puolella on hieman eri työvaatteet kuin ne totutut valkoiset ;)

   Poista
 7. Mulla kans samantyylinen Vilan mekko eri värisenä, ja ihan sama juttu, että materiaali on aivan surkeaa :( Samoin kävi siskoni mekolle. Mutta kaunis se on näin kuvissa kyllä!! -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ikävää kuulla! :/ Olin ajatellut ostaa tämän myös tummansinisillä raidoilla, mutta eipä taida olla kovin järkevä ostos sitten! Itsekin tykkään mekon ulkonäöstä ja juuri noista paksummista raidoista ja yleisesti ottaen olen ollut Vilan vaatteisiin tyytyväinenkin. Onkohan laadussa tapahtunut jotain heikkenemistä sitten viimeaikoina..

   Poista