tiistai 3. toukokuuta 2016

Hiusmuodonmuutos
Viikko sitten hiusprojekti sai jatkoa, tällä kertaa pidennysten merkeissä.
Maanantaina vietin koko päivän Siirin taitavissa käsissä ja ai, että olen taas kerran lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Alla voittekin nähdä mistä lähdettiin liikkeelle, melkoinen muodonmuutos siis! Hiusprojektin ensimmäisessä osassa, josta kirjoittelinkin täällä laitettiin sävy kuntoon ja nyt pitenikin sitten mitta!

P4250003

Ja alla näette lopputuloksen; täydellinen vai mitä? Oma hius sulautuu ihan täydellisesti tuonne pidennysten joukkoon sävynsä puolesta!

Tällä kertaa tekniikaksi valitsimme teippipidennyksen. Hiukset ovat BPhairin erittäin korkealaatuista remy pidennyshiusta. Minulla on nyt ensimmäistä kertaa käytössä nämä BPhairin pidennyshiukset ja viikon jälkeen tuntuma on aivan mahtava! Yhdessä teippiosiossa on hiusta todella paksulti. En tiedä onko Siirin tekniikka erilainen vai mitä, mutta päähäni upposi melkein kolme pakettia pidennyshiusta kun joskus aiemmin teippejä kokeillessani sitä meni muistaakseni alle 2 pakettia. Sanomattakin on selvää että hiukset ovat nyt tuplasti paksummat ja tuplasti upeammat ;)
Valitsin itse 45 senttiset pidennykset, mutta näistä toki leikattiin jonkin verran pois. Nyt pääsee taas erilaisten nutturoiden ja kiharoiden pariin!

idhiustenpidennykset_teippi


P4250004


P4250016


Käytiin vielä lopuksi ottamassa kuvat viereisillä makasiineilla! Ihanaa kun kampaaja on tällainen monilahjakkuus; luottokampaaja & kuvaaja samassa näpsäkässä paketissa! Sain oman kamerani kanssa tartutettua Siiriin minijärkkäri kuumeen ja nyt hänellä oli oma olympus kera huippu objektiivin (josta puolestaan tarttui objektikuume meikäläiseen).
Lisää tämän kuvaus session materiaalia siis tulossa!


Taitavaa & lahjakasta kampaaja vielä etsiville suosittelen tutustumaan Siirin, Hiushuone SH:n maailmanlaajuisesti palkittuun kädenjälkeen! Äläkä sen jälkeen enää odota vaan tartu puhelimeen ja varaa aika!

Joensuuntie 26
31400 Somero

0400 368 458
Hiushuone SH facebookissa
Toteutettu yhteistyössä Hiushuone SH:n kanssa

8 kommenttia: