tiistai 24. toukokuuta 2016

Kun kaksi kaunotarta muutti meille
Heissan! Olen muutamaan otteeseen kirjoittanut blogiinkin tuoli-pohdintojani. Kahden kaunottaren muuttaessa viime viikolla meille ovatkin pähkäilyni vihdoin historiaa!  Nämä kaksi onnistuin kuin onnistuinkin löytämään eräältä asiantuntijalta, joka harrastuksekseen mm näitä entisöi. Ajatella, että tuoleissa ovat vielä alkuperäiset  osat, ruuveja myöten!
Eivät pähkäilyn sittenkään ihan ohitse ole, sillä nyt pitää kuumeisesti vielä metsästä kaksi lisää ;)


idthonet

Osa teistä muistaa minun pohtineen eräässä postauksessa aivan erilaisia- ja tyylisiä tuoleja. Olenkin onnellinen etten antautunut hetken huumaan, sillä vaikka kyseiset vaihtoehdot yhä silmääni hivelevätkin niin en usko, että ne olisivat meiltä pysyvää kotia saaneet. 

Wieniläistuoli ja nimenomaan tämä tuoli numero 18 on ollut haaveissani todella pitkään. Olen ihastellut sen ulkonäköä- ja muotoa vuosia, mutten jostain syystä osannut kuvitella sitä ruokapöydän tuoliksi enkä ainakaan meille. Onneksi jostain kuitenkin koin tämän ahaa-elämyksen ja viikonlopun käytön jälkeen voin todetä näiden olevan t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-t!
Myös lapset istuvat näissä tukevasti eikä ole pelkoa, että he tippuisivat tuolta selkänojan raoista kuten ajattelin, että tuolin numero 14 kohdalla voisi käydä. Tykkään todella siitä pariisilaishengestä, jota nämä kaksi tuolia mielestäni meidän keittiöön tuovat! Musta toi myös ehdottomasti tietynlaista ryhdikkyyttä ja syvyyttä muuten niin valkoiseen keittiöömme ja kotiimme!Huomenna vietetäänkin esikoisen leikkikoulun kevätjuhlaa, nenäliinapaketti on jo pakattu mukaan! Ihanaa viikkoa!

10 kommenttia:

 1. I h a n a t <3 En aiemmin tykännyt näistä tuoleista yhtään, mutta nyt olen lämmennyt. Ne käsinojalliset ovat etsinnässä mulla. Saa vinkata jos tulee jossain vastaan!

  Mukavaa viikkoa ja tsemppiä kevätjuhlaan. Terkuin toivoton kyynelehtijä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se mieli vain muuttuu ;) Itsellenikin on käynyt monen asian kohdalla samalla tavalla! Ne käsinojalliset ovat myös todella kauniit <3
   Pidän silmät ja korvat auki mikäli sellainen vastaan tulee!

   Ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Varmasti jakavat myös mielipiteitä, mutta minä rakastan näitä tuoleja ja niiden muotokieltä!

   Poista
 3. Kannattaa odottaa ja ostaa vasta sitten, kun löytyy se oikea!
  Se on hyvä periaate.
  Aivan upeat - silmä lepää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tunnen itseni ja innostun todella helposti, siksipä olenkin oppinut luottamaan vain ajattomiin klassikoihin. Nämäkin tuolit tulevat varmasti viekä vuosienkin jälkeen olemaan käytössä!

   Poista
 4. Upeat tuolit oot löytänyt, toivottavasti löytyy kaks lisää.
  Osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää keskiviikko päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän sinnikkyys vielä palkita :)

   Poista