torstai 19. toukokuuta 2016

Uutukaisia ihanaisia!Huomenta! Joko ehditte eilen bongata NOSHin kesäuutuudet? Minun täytyy todeta, että voi NOSH minkä teit! Tästä kaudesta täytyy myöntää, että olin pikkuriikkisen enemmän innostunut naistenvaaatteista kuin lasten, vaikkakin lasten puoleltakin tuli yksi jos toinenkin löytö tehtyä mm pojan suuresti rakastama Rapu-paita. Se on yhä edelleen meillä hitti! Ja jos poikaa ei muuten uhmakiukussa saa pukemaan niin riittää, että kaivetaan kaapista tämä ässä esille! Nomutta tämä kesän kausimallisto sitten; murretut värit esim tuo toffee ei ehkä lemppareihini kuulu eivätkä ne sävyiltääkään ihan meidän lapsille sovi, mutta menipä sitten kuitenkin iskemään silmäni muutamaan toffeeta ja tuollaista murrettua valkoista (koivu) sävyä sisältävään vaatekappaleeseen!

NOSH_Midsummer_lookbook_kids_1


nosh_rusettibody


mutta ihka eka tämä ehdoton rakkaus; pastelliroosa Bow-body, jossa hieman toffeen sävyinen rusetti yksityiskohta. Tuolle rusetille ei taida olla virallista sävymääritelmää, mutta tässä bodyssä tuo toffeeta muistuttava sävy käy minulle vallan mainiosti! Luukas puolestaan kaipaa vaatekaappiinsa laadukkaita housuja. Tässä iässä sen jo huomaa miten tärkeää on että housut ovat laadukkaat ja kestävät kun leikit pitkälti ovat niin ulkona kuin sisälläkin lattiatasolla. Mieluummin satsaan muutamiin hyviin kuin ostan kymmeniä keskinkertaisia!


Nämä Easy polvihousut ovat aivan loistavat kesähousut. Jotenkin minun silmääni todella ihana malli ja pirteyttä lisää nuo raidalliset  resorit. Aivan varmasti ovat myös mukavat päällä, oman kokemuksen mukaan voinkin täydestä sydämestäni todeta NOSHin vaatteiden olevan paitsi katseen kestäviä niin oikeasti myös miellyttäviä lasten päällä. Juhliin voidaan pukea "pönötysvaatteita", joista harvat lapset  oikeasti pitävät, mutta vapaa-ajalla ja leikeissä vaatteiden pitää minun mielestä olla sellaiset että lapsi voi melkeinpä unohtaa niiden olemassa olon! Ja etteivät ne ainakaan rajoita liikkumista, kiipeilyä ja touhuilua tai pahimmassa tapauksessa purista esim vyötäröltä.

Myös nuo Snap-housut löytyivät ostoskoristani.  Perusmustille alaosille on aina käyttöä ja näissä kiva lisä nuo rennot sivutaskut. Meiltä löytyy varsin paljon värikkäitä yläosia, joita onkin sitten kiva tasapainottaa mustilla/yksivärisillä housuilla tai vaikkapa farkuilla.
Tuossa kuvassa ja asussa muuten tuo Block-puserokaan, toffeen sävyineen ei näytä lainkaan hullummalta. Se jäi kuitenkin vielä  toistaiseksi kummittelemaan mieleeni.  nosh_polvihousut


nosh_snaphousu

Nämä erinäiset taskutunikat ovat olleet ehkäpä NOSHin suosituimpien mallien joukossa niin lasten kuin naisten puolella. Vieläkin muistan sen helmikuussa julkaistun miniraitataskutunikan, joka myytiin hetkessä loppuun. Onneksi muutama ihana asiakkaani ehti sen tuolloin itselleen napata!

Kesän kausimallistossa onkin kaksi erilaista Kiva lasten tunikaa; koivu-punainen sekä koivu-toffee. Tässä tuo toffee on ehdoton suosikkini, harmi että meidän neiti on yhä edelleen liian pieni näihin. 

Naisten puolelta löytyy myös sama tunika aikuisten koossa ja edustajakollegan nappaaman kuvan ehdinkin jo nähdä äidin ja tyttären samistelusta, niin söpöä!

Minusta on myös ihanaa pukea sisarukset samoihin sävyihin tai samantyylisesti, alla yksi ihana esimerkki yhteen mätsäävistä vaatteista!nosh-kivataskutunika


nosh_bow

Aurinkoista viikonloppua!p.s Muistattehan, että kauttani onnistuu myös irtotilaukset kätevästi vaikka s.postilla!
henriikka.avsar@nosh-kotimyynti.fi
Autan mielelläni kaikkeen tuotteisiin, tilaukseen yms liittyvissä kysymyksissänne!

1 kommentti:

  1. Tuon rusettibodyn voisin kyllä ottaa tyttärelleni jos emme hukkuisi vaatteisiin muutenkin, ihana! :)

    VastaaPoista