keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Bugaboo Donkey Duot ulkomailta

Bugaboo Donkeyt ulkomailta. Paitsi, että viime viikkojen aikana olen havahtunut siihen, että meidän pienen pieni prinsessa täyttää todellakin kohta jo yhden vuoden tajusin samalla että meidän vaunut ovat olleet käytössä jo hippasen yli vuoden. Lupailinkin teille käyttökokemuksia, mutta enpä taida saada siitä kokonaista postausta aikaiseksi. Tai tuo postaus sisältäisi pelkkää ylistystä, sillä nämä Bugaboon Donkey duot ovat todellakiin olleet parhain lapsiin liittyvä hankinta. Ainut miinus jonka keksin on tuo hinta!

"Tyhmä ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa" näinhän sitä sanotaan. Niinpä päädyimmekin tekemään pientä vertailua josko pääsisimme hieman halvemmalla.
Olen saanut paljon kyselyjä nimenomaan tähän ulkomailta tilaamiseen liittyen, joten avaankin nyt tässä postauksesssa hieman meidän kokemuksiamme.

IMG_7971
IMG_7957

Kyselimme tarjouksia useammista eri liikkeistä ja luettuamme sekä kyseltyämme muiden kokemuksia päädyimme pyytämään tarjousta hollantilaisesta BabyPlus sivustolta. Kävimme pitkän sähköposti vaihdon kun venklasimme tilauksen ja tarjousten kanssa! Pyöritimme ja varmistelimme tilausta edestakaisin niin monta kertaa, että molemmille osapuolille oli todellakin  selvää mitä tilaus pitää sisällään, paljonko se tulee kaikkinensa kustantamaan ja että varmasti jokainen yksityiskohta oli kunnossa jottei palautus/vaihtorumbaan tarvitsisi ryhtyä. 

Tilauksemme sisälsi  Bugaboo Donkey Duo-vaunujen lisäksi myös lisätarvikkeita, joten he laskivat näistä kaikista meille hyvän pakettihinnan. Kannattaakin siis olla heihin sähköpostilla yhteydessä, kertoa mitä tilauksen haluaa sisältävän ja tämän pohjalta sitten pyytää tarjousta. Saimme vastauksen aina todella nopeasti ja asiakaspalvelu oli todella asiantuntevaa ja ystävällistä, vaikka tosiaan jankkasin useaan otteeseen, jottei väärinymmäryksiä syntyisi!
Saimme muistaakseni toimitusajaksi arvion 6-8viikosta. Toimituksesta huolehti DHL, jonka seurannan kautta pystyin kokoajan seuraamaan vaunujen kulkua, voitte varmaan arvata miten piinaavaa tämä oli!


IMG_3020


Itse annan täyden suosituksen BabyPlussalle asiakaspalvelusta ja toimituksesta, puhumattakaan siitä säästöstä joka tässä syntyi! Säätöstä kun puhun niin tarkoitan todellakin satasien säästöä joka ei ihan pikkuraha ainakaan meille ole. Sainpahan sitten ainakin hyvillä mielin ostettua esim Stokken Tripp Trapin ja muutaman muun hieman hintavamman hankinnan!
Voi miten haikeaa olikaan miettiä vauvavuoden hankintoja! Ollaankohan me enää ikinä siinä tilanteessa, että tarvitsisi näitä asioita miettiä?! En ehkä kestä..
Kysykää ihmeessä lisää mikäli jokin asia mietityttää tai jätin jonkin oleellisen asian kertomatta. Ihanaa ja aurinkoista viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Moikka! Mitä lisätarvikkeita tilasitte vaunujen kanssa? Mitkä ollut hyödyllisiä ja tuliko jotain ei niin tarpeellista tilattua? :) meillä ajankohtaista loppuvuodesta tilata vaunut ja ajattelin myös kysyä tarjousta babyplussalta, mutta en tiedä noista mitään vielä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasimme muutamat tärkeäksi kokemamme lisäosat eli hyttysverkot sekä cupholderin jotka ovatkin olleet todella hyödyllisiä! Sen lisäksi tilasimme high performance footmuffinin. Olen ehkä väärä ihminen tästä kertomaan sillä tiedän miten monet tätä hehkuttavat.. Meillä se on jäänyt kyllä lähes käyttämättä. ehkä tulevana talvena tytön kohdalla minullekin aukeaa sen mahtavuus :)
   Sitten on vielä yksi suositus; nimittäin turvakaaren suojat! Meillä ehti yhdet hampaanjäljet tulla, mutta olen nähnyt myös aikamoiseksi pureskeltuja turvakaaria kun suojia ei ole hankittu ;)

   Poista