torstai 2. kesäkuuta 2016

Kesän unelma-asu
Kesän unelma-asu! Yksi tämän kesän ehdottomasti lemppareimmista asuista löytyy alta.
Vaikkakin päivän asut näillä helteillä ja kotioloissa koostuvatkin lähinnä bikineistä ja maksimekoista niin on kiva välillä pukea päälle jotain "fiinimpääkin".
Kalenterissani on viikonlopulle luvassa yhdet juhlat ja ensi viikon perjantaille eräs tilaisuus ja nämähän tottakai vaativat asianmukaisen vaatetuksen! On ihanaakin välillä vaihtaa koti tai työvaatteet johonkin aivan muuhun!
 
Itselleni blogit ja pinterest tarjoavat paljon ideoita niin pukeutumiseen kuin sisustukseenkin. Viime aikoina olen löytänyt kaksi uuttavanhaa blogisuosikkia.. Inspired by loven Sannan ja Char and the cityn Charin pukeutumisesta olenkin viime aikoina inspiroitunut aivan valtavasti! 

Untitled #13

 

 
Valkoisen, beigen ja puuterin sävyt ovat aina kuuluneet nimenomaan kesäpukeutumiseni kulmakiviin ja varsinkin päivittyneellä iholla nämä sävyt tulevat kauniisti esiin ja oikeuksiinsa. Korkokenkien käyttö sen sijaan on lapsien myötä jäänyt varsin vähälle. Noiden vauhdikkaiden murujen perässä kun ei oikein koroilla meinaa pysyä ;) Citylenkkarit ovat vaatineet toisaalta paljon ajatustyötä päässäni, sillä vierastin niitä aluksi kovasti. Taidan olla minäkin tulossa vanhaksi kun mukavuus ja käytännöllisyys menee nykyään etusijalle!
Mustat "lenkkarit" eivät oikeastaan näytä lainkaan hullummilta kynähameen ja bleiserin kanssa vai mitä mieltä olette? Itse aion ehdottomasti pakata tulevalle kaupunkilomalle Niken air maxini ja valita asuksi nimenomaan kotelomekon tai kynähame-bleiseri kombon!

Ja hei, mites tuo Luikkarin artsy sitten! Viimeisimmästä laukkuhankinnastani ei ole vielä kuukauttakaan kun jo haaveilen täällä uudesta! Itseasiassa olen jo puolisen vuotta kypsytellyt ajatusta speedyni myymisestä ja tämä olisi ykkösvaihtoehto tilalle. En yleensä ole mikään tavaraan tai materiaan kiintyvä,ä sorttia mutta Louis Vuittonin speedyni on ensimmäinen luksuslaukkuni ja muistan yhä sen tunteen kun soitin tilaukseni puhumattakaan siitä tunteesta kun sain vihdoin laukun käsiini! Ostin tämän laukun ollessani vielä opiskelija ja se symbolisoikin minulle vahvasti sitä miten kovalla työllä ja tahdolla voi saavuttaa mitä vain!


Ihanaa viikonloppua!
 
 

4 kommenttia:

 1. Tyylisi ja blogisi on aina ollut yksi suosikeistani ja on edelleen; tämäkin kollaasi sen jälleen toteaa todeksi!
  Ai että, minkähän ihanan laukun olet hommannut? ;) Ja omissa haaveissani on taasen ollut tuo speedy.. Joten jos päätät laukun myydä niin tiedät kenen puoleen kääntyä. ;) Ihanaa viikonloppua ja juhlia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Jenna! Samat sanat sinnekin; sinun, Emman ja Jessican blogit klikkaan auki aina kun asukriisi iskee ja nyt tähän listaan liittyi vielä Charin ja Sannan blogit! Ei siis pitäisi enää asu-kriisi-päiviä olla ;)

   Olet ehdottomasti listallani ykkösenä jos päädyn laukun myymään! <3

   Poista
 2. Kiitos kauniista sanoistasi!! <3 aivan ihana kollaasi ja tarina vuittoneista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ihanasta blogistasi <3 Tyylisi on kertakaikkiaan upea, niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin!

   Poista