keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Myyty!

MYYTY! Nimittäin meidän koti, apua! Siitä tulee nyt kuluneeksi 8kk kun laitoimme kotimme myyntiin, tuolloin puoli tosissamme. Talvi meni varsin hiljaisissa merkeissä, mutta keväällä kysyntä vilkastui. Helmi-maaliskuussa saimme järjestää yksityisnäyttöjä viikottain, pikkuhiljaa ainainen järjestely ja siivoaminen alkoi kuitenkin turhauttaa kun tarjouksia ei kuitenkaan tullut. Lopulta päätimme ottaa talon huhtikuussa pois myynnistä, meidän nykyinen koti on kuitenkin niin ihana; juuri meidän näköisemme ja loistavalla sijainnilla.. Aivan hyvin viihtyisimme tässä vielä muutaman vuoden kun pakko ei ollut   edes myydä.
P6130382


Yllättäen kuitenkin pariskunta joka oli jo keväällä käynyt taloa katsomassa ottikin uudestaan yhteyttä ja kyseli talon tilannetta. Totesimme, että talo on otettu pois myynnistä ja että olemme jo haudanneet ajatukset myynnistä. He halusivat kuitenkin tulla vielä katsomaa ja myönsimme varovasti ettei mikään toisaalta mahdotonta ole. Itse olin vain tehnyt suuren työn luopuessani ajatuksesta uudesta kodista ja pelkäsinkin pettyväni karvaasti taas kerran. Tämä pari teki kuitenkin tarjouksen ja hetken hintaa veivattuamme pääsimme molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun!


Oman jännitysmomenttisa aiheutti vielä unelmatalomme poistuminen tällä välillä myynnistä! Nyt oli meidän vuoro tehdä varovainen tiedustelu heidän talonsa tilanteesta, pitäen peukut pystyssä. Myös he olivat luopuneet ajatuksesta myynnin suhteen! Teimme kuitenkin tarjouksen heidänkin todettua, ettei myyminen poissuljettu vaihtoehto  kuitenkaan ole.
Hinnasta olimme jo päässeet yhteiymmärrykseen, mutta jouduimme vietämään muutaman unettoman yön heidän punnitessa haluavatko sitten kuitenkaan myydä! En muista koska viimeksi olisi niin kovasti jännittänyt! Näin itseasiassa sellaisen unenkin, että he eivät myy ja töissä olinkin koko päivän ihmeen rauhallisena ja pettymykseen varautunut kunnes mies soitti odotetun puhelun ja hetken minua jännityksessä pidettyään paljasti, että he päätyivät myymään! Eli meillä on nyt sitten kesän lopulla edessä muutto uuteen, haluamaamme kotiin! Paljon on tosin sitä ennen tehtävää ja hoidettavaa eikä aita ihan matalin olekaan sillä myimmehän kotiamme itse! Ihanaa loppuviikkoa! Muistakaahan, että unelmat ovat tehty toteutettaviksi!


17 kommenttia:

 1. Onnittelut kaupoista! Ihanaa varmasti päästä suunnittelemaan uuden kodin sisustusta...

  VastaaPoista
 2. Onnittelut kaupoista! Ihanaa varmasti päästä suunnittelemaan uuden kodin sisustusta. ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En malta odottaa muuttoa! Kiitos sinulle taannoisesta sähköpostista ja konsultaatioavusta alueeseen liittyen ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti, arvaat varmaan miten täpönöissäni täällä olen!

   Poista
 4. Ompas mahtavaa, että joskus asiat loksahtavat noin ihanasti kohdilleen! :) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pettymyksiäkin on elämän aikana tullut koettua, joten nautitaan ja iloitaan nyt tästä täysillä!

   Poista
 5. Mahtavat onnittelut! Hienoa että asiat loppujen lopuksi loksahtivat kohdilleen!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut myynnistä. Halusiko välittäjä vielä jotain osuutta myynnistä, kun ostajat olivat kuitenkin nähneet talonne esittelyn tuloksena. Itselleni meinaan kävi niin joskus, että tein kaupat asunnosta, josta olin tarjonnut jo saman summan edelliselle välittäjälle ja myyjä vaihtoi tässä välissä välittäjää niin vanha välittäjä sanoi, että olisi voinut riitauttaa kaupan, kun osto tehtiin samalla summalla uuden välittäjän kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meillä ei ollut missään vaiheessa välittäjä käytössä joten siitä ei ole huolta!

   Poista
 7. Oi että, onnea uudelle kodille! Aika mahtavaa, että kaikki loksahti sitten kohdalleen just niin kun piti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oli kyllä onnea matkassa :)

   Poista
 8. Oi onnea uuteen kotiin <3 Me laitettiin keväällä asunto myyntiin, kun löydettiin meille uusi ihana koti. Valitettavasti meidän unelma asunto myyntiin, n. 2 kuukautta siitä kun oltiin oma laitettu myyntiin. No ei siinä vielä mitään, niinhän voi aina käydä. Mutta kun saatiin omasta asunnosta tarjous heti seuraavana päivänä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit miten huonoa tuuria! Pelkäsimme myös, että meille käy juuri noin mutta se riski oli vain otettava. Tai oikeastaan jos emme tuota haaveidemme kotia olisi saaneet niin luultavasti emme olisi tätäkään myyty.

   Poista
 9. Saako Kysyä mitä tuo marmori on? Ja aivan ihanaa, että talo kaupat onnistuivat. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on itseasiassa bauhausista ostettua dc-fixiä marmorin sävyssä :) Päällystin Ikeasta malm-yöpydän päälle ostetun lasilevyn sillä! Tykkään todella lopputuloksesta vaikka hieman sen fixin kanssa saikin taistella :D

   Poista