lauantai 11. kesäkuuta 2016

Uudenlainen arki
Heissan! Mitä teille kuuluu? Me olemme totutelleet nyt pari viikkoa aivan uudenlaiseen arkeen kun molemmat vanhemmat käyvät taas töissä. Minähän olen jo reilut 2kk työelämässä äitysloman- ja vanhempainvaiden jäljiltä ollut, mutta pari viikkoa sitten päättyi miehenkin kotona olo. Olemme siitä onnellisessa asemassa, että nyt kesäkuun lapsia hoitaa isovanhemmat ja sitten heinäkuussa alkaakin jo minun kesäloma, wuhuu! Ja säästyneiden lomien ansioista kesälomailen aina tuonne lokakuuhun asti! Mitä sitten tapahtuu, se onkin vielä mysteeri.

Tällä hetkellä pää täyttyy suunnitelmista niin töiden, mahdollisten opiskeluiden kuin kodinkin suhteen ja sitä mukaan kun uusia ideoita syntyy, hautautuu kymmenen vanhaa, nyt pitäisi hieman rauhoittua! Asuntoasioissakin on nyt yllättäen muutamakin uusi askel eteenpäin otettu, toivon että minulla olisi pian jotain uutta kerrottavaa.
  


iduudenlainenarki


Tosiaan, uusi arki on lähtenyt yllättävän hyvin rullaamaan. Vaatiihan se melkoisesti aikataulujen suunnittelua ja sumplimista sekä läpsystä vaihto-päiviä, mutta tätä ne kuuluisat ruuhkavuodet sitten ovat. Lapset ovat etusijalla ja niin pitkään kuin mahdollista haluaisin heidät kotihoidossa pitääkin.
He viihtyvät todella hyvin isovanhempiensa hoidossa ja oikeastaan hankalampia ovatkin yllättäen vapaapäivät! Itsellä on niiden varalle tietysti aina suuret odotukset ja juuri näistä päivistä haluaisi tehdä jotenkin erityisiä ja normaaliarjesta poikkeavia, mutta Luukas varsinkin osoittaa eniten mieltä juuri silloin kun ollaan koko perhe kotona. Pakko myöntää, että välillä onkin itselle ihan lepoa päästä vähän töihin tuulettamaan omaa pää koppaansa!


Palataan ensi viikolla asukuvien kanssa blogin pariin! Ihanaa viikkistä!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kerkeäisimme pian näkemään. <3 Ihanaa viikonloppua teidän perheelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Harmitti niin ne mönkään menneet treffit viime viikolla :( mutta laitan sulle whatsuppissa viestiä! <3 Puss!

      Poista