lauantai 9. heinäkuuta 2016

Yksi ja kolme vee kuvaukset Fiskarsissa

Vietimme eilen päivää Fiskarsissa, tarkoitus oli tutustua enemmänkin meneillään oleviin antiikkipäiviin sekä ottaa lapsista viralliset yksi- ja kolme vee kuvat. Noh, kaikki  ei lapsiperheessä aina mene niinkuin on suunnitellut! Onneksi otin nämä yhteiskuvat kävellessämme parkkipaikalta kohti kylää sillä perille päästyämme Luukas oli ehtinyt jo möyriä muutamissa hiekkakasoissa ja Lilin sormisyötävät päätyneet rinnuksille. Meillä ei oikeasti lapset pysy puhtaissa vaatteissa kuin sen sekunnin kun  astutaan kotiovesta ulos! Kohtalontovereita?!


idlepetittomlepetitetom


P7080495


P7080475


Minulla on muutaman vuoden tauko vierailuista Fiskarsiin ja olinkin ihan unohtanut miten kaunis ja ihana paikka onkaan kyseessä! Paikka hurmasi minut kyllä totaalisesti uudestaan! Antiikkipäivät jäivät kakkossijalle kävellessämme ympäriinsä ja tutustuessamme pikku putiikkeihin,ravintoloihin ja kahviloihin. Päivän kohokohta taisi olla paikan mahtava leikkipuisto.. Täytyy sanoa, että siellä viihtyi mainiosti tämä äitikin! Ehdottomasti suuntamme Fiskarsiin sekä Billnäsiin vielä uudemman kerran tänä kesänä. Ja voin ehdottomasti  suositella kohdetta myös teillekin!Ihanaa viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Tiedän kaiken kasvatuksesta-minä ajatteli ennen omia lapsia, etteivät lapseni koskaan kulkisi likaisissa vaatteissa. Likaiset vaatteet olivat minusta ällöttäviä. Noh, todellisuus iski taas kerran vasten kasvoja ja pojalla on puhtaat vaatteet ehkä sen 10min päivästä päällä. :D Välillä vaihtuu vaatekerta kahteen tai kolmeenkin kertaan, jos oikein törkyiset vaatteet on, mutta valitettavasti tahra, kaksi tai viisikin saattaa vaatteista päivän päätteeksi löytyä :( Mission impossible siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän itsekin ajatelleeni joskus noin :) ja tähän asti sitä ajatusta on vielä ollut helppo toteuttaa, mutta kun tuo kolmevuotias on sen verran vilkkaampi tapaus ja leikit vievät niin vaatteet siinä joutuvat koetukselle.. mutta lapset ovat lapsia ja leikki heidän oikeus, joten hiekkalaatikkoleikkien ja muiden touhujen päätteeksi vaatteet saavatkin näyttää siltä että kivaa on ollut :)

   Poista
 2. Meidän lapset ovat siistejä. Olen heistä ylpeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti jo lapsien perusluonteessa on asian suhteen eroja; toiset ovat huolettomampia kuin toiset jne
   Toki, minäkin lapsistani olen äärettömän ylpeä ja kiitollinen ei se siisteys tähän vaikuta :)

   Poista