keskiviikko 31. elokuuta 2016

Blogitreffien fiilistelyä


Viime lauantaina otimme Elissabetesin kanssa suunnan kohti Helsinkiä ja suunnittelemaamme bloggaripäivää. Helsingissä meitä olivat vastassa niin ihanat ja pirteät Kiti & Jenna!
Päivä oli täynnä naurua ja iloista tunnelmaa. Moni pitää bloggaamista kovin yksi näisenä puuhana, mutta vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa, teiltä saamani sähköpostit ja tietysti viestit & tapaamiset muiden bloggaajien kesken todistavat kyllä ihan muuta! 


idkirsi_ståhlberg


TerhiJaHenriikka


Asukuvia unohtamatta! Aamun kiireessä en onnistunut löytämään kameraani täältä pahvilaatikoiden keskeltä joten jouduin turvautumaan varakameraan, josta siitäkin tuli muistikortti täyteen muutaman asukuvan jälkeen! Niinpä niin oikea vuoden bloggaaja ;) Kiitos kuvista kuuluu ehdottomasti Jennalle. Käykäähän kurkkaamassa hänen blogistaan tunnelmat meidän päivästä, ihanasti toteutettu postaus!


IMG_9963.CR2

Näiden tyttöjen kanssa tullaan ehdottomasti treffaamaan uusiksi ja yhteydenpito somen kautta jatkuu.  Kiitos naiset päivästä; höpöttelyistä, syvällisemmistä keskusteluista, vertaistuesta ja noh kaikesta! < 3Meillä puolestaan jatkuu huonekalujen kokoaminen ja tavaroiden paikoilleen asettelu. Tänään treffasin myös NOSH-kollegaani Hannaa ja pääsin hypistelemään uusinta mallistoa. Ihania juttuja tarttui mukaan. Illalla olisikin sitten PompDelux- kutsujen vuoro enkä voi olla sieltäkään muutamaa ihanuutta tilaamatta!


6 kommenttia:

 1. Päivä oli todella antoista ja piristävä. Ihana oli nähdä! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli <3 Toivottavasti näemme pian uudestaan!

   Poista
 2. Kivalta kuulostaa päivä! Minä olin eilen Pompeilla ja hirveä läjä lähti tilaukseen. Mites sitten keväällä kun voin tilata jo samisjuttuja tytöille, apuaaaaa! :D Iloista syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan! Meidän neiti käyttää nyt just niitä 80senttisiä vaatteita joista pompin koot alkaa.. Oon odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa! :D Poikien mallistosta tulee aina muutamat perusjutut tilattua, mutta se tyttöjen mallisto on aina miellyttänyt mua niin paljon enemmän..

   Poista
 3. Olet niin kaunis! Ja inhimillinen:) Ei aina voi löytää kameraa ja minullakin on monesti unohtunut muistikortti kokonaan matkasta :D Mistä tuo sinun kaunis beige laukku on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos Annika! Ihmisiä täälläkin ollaan kaikkine kömmähdyksine ja kirjoitusvirheineen :) Tuo laukku on Michael Korsin ja itseasiassa mieheni tuliainen minulle <3

   Poista