tiistai 2. elokuuta 2016

Hiidenlinna & seikkailupuisto

Heipä hei! Pääsimme kuin pääsimmekin viettämään jo perinteeksi muodostunutta mökkiviikonloppuamme kun kohdalleni osunut kuuden päivän kuume katosi yhtä nopeasti kuin ilmestyikin! En voi sanoa olevani todellakaan mikään mökki-ihminen, mutta kummitätini mökillä viihdyn jopa minä liekö sisävessalla muunmuassa jotain tekemistä asian kanssa! Uimaan en kuitenkaan uskaltautunut, heitän talviturkkini sitten syksyllä Kreikassa!
Mökkiviikonloppuumme kuuluu hyvän ruoan ja juoman lisäksi aina käynti paikallisella, suositulla kesätorilla sekä vierailu Hiidenlinnaan


idsisumetsänseikkailupuistoTämä oli nyt kolmas kerta kyseisessä kohteessa ja onkin ollut ilo huomata miten alue kerta kerralta kehittyy parempaan suuntaan tarjoten aina uusia elämyksiä. Ensimmäisellä kerralla ihastelimme keskiaikaiseksi rakennettua linnaa ja sen taidenäyttelyä, seuraavana vuonna alueelle olikin valmistunut omistajan vaihdoksen seurauksena seikkailupuisto ja tänä vuonna myös perheen pienimmät olivat saaneet oman ratansa. Ratauudistusten myötä vaalean vihreälle seikkailuradalle pääsee nyt  pienetkin seikkailijat aina 2-vuoden iästä lähtien!

Eipä tarvinnut meidän kohta kolme vuotiaalta kahta kertaa kysyä haluaako hän seikkailemaan! Ensin hiukan opettelua valjaiden käytöstä, lähinnä koskien babaa, mutta kovasti oli Luukaskin innoissaan näistä "palomiehen turvaköysistä".
Vähän minua jännitti, että miten se rata sujuisi mutta ihan turhaan jännitin, kyllä sen jo naurava naama kertoi miten paljon poika tuosta seikkailustaan nautti! Ainoastaan liukuminen köyttä pitkin alas valjaiden varassa jännitti ja siinä hänet piti vain laittaa matkaan vähän puoli väkisin, onneksi toteamus tuonkin jälkeen oli, että "uudestaan"P7240611


P7240609


P7240621
Aikuisten radalle kukaan meistä ei tällä kertaa lähtenyt, viime vuonna mies kävi sen suorittamassa. Aiemmin olemme käyneet Skanssin yhteydessä olevassa Flowparkissa  ja  mieheni totesikin tämän Sami Uotilan Somerniemelle rakentaman Sisumetsän seikkailupuiston tarjonneenkin haasteita  mm korkeiden liukujen ja Tarzan-hypyn muodossa.


Huomioittehan että nyt elo-syyskuussa (15.8-11.9) Hiidenlinna on auki ainoastaan viikonloppuisin la-su klo 11-17. Ryhmille varauksesta ja tulipa mieleeni, että tässä olisi mahtava idea vaikka työpaikan TYHY-päivään tai polttareihin!Ihanaa elokuuta!

1 kommentti:

  1. Ihanalta kuulostaa, ja sinulla on upeat miehet! Itsekään en ole uskaltanut heittää talviturkkia kotoisten rantakaislikoissa vaanivien haukien vuoksi. Miten sinä uskalla sen siellä haita vilisevässä Välimeressä sitten heittää, hui!!!

    VastaaPoista