sunnuntai 14. elokuuta 2016

I miss you already!Nyt kun muutto alkaa oikeasti jo olla ovella on fiilikset hieman haikeat! Tämä koti on ollut meidän ensimmäinen yhteinen koti. Tämä on myös ollut lastemme synnyinkoti. En ole tavaraan, esineisiin tai materiaan kiintyvää sorttia ja tämänkin kodin muistoja kannamme sydämessämme eikä ne sieltä koskaan katoa. Tämä koti on ollut meille hyvä ja hyvillä mielin luovutammekin sen uusille omistajilleen, meidän on aika jatkaa tarinaa uudessa osoitteessa. Ja aivan varmaan tämäkin talo muodostuu meille kodiksi!

idvaloinenlattia

Yhtä asiaa kodistamme tulen kyllä kaipaamaan ja antaisin melkeinpä mitä vain jos saisin sen ottaa mukaani; nimittäin tämä valkoinen lattia! Valkoinen lattia oli pitkäaikainen haaveeni ja parin vuoden ajan saimmekin siitä nauttia. Näin parin vuoden jälkeenkin voi todeta etten sitä vaihtaisi mistään hinnasta! Ja ei, en siihen myöskään kyllästynyt niinkuin jotkut arvelivat. Yhä edelleen sen valitsisin ja näen aivan hyvin sen valintanamme vielä esim viiden vuoden päästä!
Leveä, hieman lankkumainen lattia valkoisen sävyisenä just perfect! Joudunpa taas jatkossa vain haaveilemaan siitä, sillä tällähetkellä rahkeet tai budjetti ei lattiaremonttiin riitä. 


Instagram (@Henriikka_Avsar) päivittyy varmasti ensi viikon aikana ahkerammin kuin tämä blogi sen verran muutto nyt vie aikaa ja voimia. Onneksi lapset alkavat jo tervehtyä yksi, yksi murhe vähemmän. Intagramin puolella siis aivan varmasti myös vilahduksia uudesta kodista!


Ihanaa uutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Olet upeassa blogissasi näyttänyt olevasi ahkera nuori nainen, jolla on vaativa maku. Suosittelen että kovalla työnteolla ansaitset nopeasti lattiaremonttirahat uuteenkin kotiinne jottei taipaleenne siellä ala "väärällä jalalla" vääränlaisen lattiamateriaalin vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi taipaleemme ei lattiamateriaalista ole kiinni. Blogihan on vain pienen pieni pintaraapaisu elämästämme ja tänne valikoituu ja rajautuu tarkasti blogin aihepiireihin sopivat postaukset, tämän sinä toki fiksuna medianlukutaitoisena ihmisenä tiesitkin!
   En pidä makuani mitenkään vaativana, olen löytänyt oman tyylini ja makuni joten sen suhteen on helpoo tehdä valintoja eikä virhe tai hutilyöntejä tapahdu niinkuin joskus nuorempana :)

   Poista
 2. Ihanaa että pääsette maalta kaupunkiin jos olen oikein tulkinnut. Saarikin on nyt lähempänä ja ihanat retket sinne odottavat teitä <3 oikein ihanaa syksyä teille toivottaa Someron flikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi! Samassa kaupungissa yhä edelleen pysytään, mutta matka keskustaan hieman lyhenee..maaseudun rauhassa kyllä yhä asustellaan :) Ihanaa syksyä myös sinulle ja terkkuja Somerolle!

   Poista