tiistai 9. elokuuta 2016

Meidän kesä


Haikeutta ilmassa? Kyllä! Tällä viikolla starttaavat koulu ja se jos mikä on varma merkki syksyn tulosta. Ilmassa on muutenkin ollut haisteltavissa lähestyvää syksyn tuoksua. Koulun alku on uuden vuoden ohella tavallaan uuden alkua. Uudenlainen arki rutiineineen ja velvollisuuksineen kaiken sen lomailun ja rentoilun jälkeen. Vuosi vuodelta tykkään syksystä yhä vain enemmän ja enemmän, luulin olevani kesäihminen ja niin olenkin, mutta nykyään huomaan nauttivani myös syksystä eri tavalla kuin ennen. 
Tänäkin vuonna kesä vilahti ohi nopeasti, liian nopeasti. Tässä muuton ohella ehdin kuitenkin kaivaa kännykän kätköjä ja muistella siihen tallentuneita hetkiä!


idmeidänkesä

kesäkollaasi3
- Kesään mahtuu retkiä puistoon ja mustikkametsään kuin reissuja vähän kauemmakin Muumimailmaan ja Linnanmäelle.


- Mökkeilyä ja veneilyä, uudestaan löytynyt riemu aamunlenkeistä

- Kiristyneitä hermoja kun yhtäkkiä ollaankin kaikki neljä kotona. Tämä rutiinittomuus & aikatauluttomuus on vaikuttanut etenkin tuohon meidän kolmevuotiaaseen vaikka mukana on kyllä sitä kuuluisaa uhmaakin
kesäkollaasi4 kesäkollaasi1


- Kilistelyä uuden kodin kunniaksi

-Auringonlaskuja kannelta ihasteltuna

- Sommarfesteilyä perheen kanssa sekä myös aikuisten juhlia ihanan ystävän kanssa fanittaen Lilianin kummisetää! Neiti ei kummisetänsä keikalle itse päässyt, mutta kotona on heidän musiikin tahdissa jammailtu ja ylpeänä seurattu heidän polkuaan weekendfestivaleille!

- Vielä on kesää jäljellä ja siitä aiomme nauttia ja vielä juhlia meidän  rakkaita sankareita; yksivuotiasta sekä kolmevuotiasta! Onneksi elokuulla on vielä paljon annettavaa! Muuttorutistuksen jälkeen onkin luvassa  blogityttöjen meetinkin Helsingissä joka minua jännittää jo kovasti! 
Kaunista elokuuta!
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihanan kesän jälkeen onkin ihana astella raikkaaseen syksyyn!

   Poista
 2. Ihania tunnelmia ja syksyihmisenä odotan minäkin tulevia kirpeän raikkaita aamuja kynttilänvaloisia iltoja. :) Ihanaa, että teidän kotiasiatkin lopulta järjestyivät ja olen todella iloinen puolestanne!
  Pian nähdään kaunotar! ❤️
  Ja loppuun pakko kysyä onko Peto Lilianin kummisetä? 😀☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se saat syksynkin kuulostamaan odottamisen arvoiselta ja juuri noita mainitsemiasi seikkoja olen syksyssä alkanutkin arvostamaan ja kaipaamaan!
   Ehei sentään, Lilianin kummisetä vaikuttaa Alora&Senii nimisessä duossa, he soittavat tropical housea (?) ja ovat pienestä kylästä ponnistaneet jo varsin korkealle voittaen mm ylex:n tulevaisuuden toivo-äänestyksen.

   Pian nähdään! Puss!

   Poista