torstai 25. elokuuta 2016

Wieniläiskaunottaren uusi sijainti
Heippa kaikille täältä sekasorron keskeltä! Loppusiivous sekä vanhan kodin avainten luovutus on nyt tehty ja vihdoin pääsen suuntaamaan kaiken ajan ja energian uudelle kodille! Suurin osa tavaroista onkin yhä pahvilaatikoissa ja eläminen tämän kaaoksen keskellä ei ole mitenkään mieltä ylentävää.
Vielä tarvitaan yksi reissu Ikeaankin jotta saadaan alakerran tv:lle taso, lisäksi yläkertaan saan kauan kaipaamani kunnon kirjahyllyn! Tämä onkin seikka mikä minua on aina ihmetyttänyt; missä sisustusbloggaajat ja miksei muutkin bloggaajat säilytätte kirjojanne? Harvassa seuraamistani blogeista nimittäin tällaista kokonaisuutta löytyy! Meidän kirja aarteet onkin tähän asti säilytetty vintillä sillä vanhassa kodissa isolle hyllykokonaisuudelle ei vain löytynyt paikkaa, mutta nyt asiaan tulee onneksi muutos!


Ton_tuoli


Asiasta kukkaruukkuun; muistattekin ehkä miten tuossa jokin aika sitten metsästin kuumeisesti wieniläistuoleja. Nyt kuitenkin yksi näistä jäi ylimääräiseksi ja sai paikkansa meidän makuuhuoneesta. Huvittuneena luin samaan aikaan kun kiikutin tuoli uuteen paikkaansa Strictly Stylen Hannan postausta makuuhuoneen the tuolista. Juuri siitä häpeä tuolista johon ne vaatteet aina kertyvät ja joka ei montaa päivää pysy vapaana. Taitaapa nimittäin käydä niin, että tästä wieniliäskaunottaresta tulee juuri SE tuoli! Löytyykö teidän makuuhuoneista tätä piinapenkkiä?


wieniläistuoli_ton


Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti