keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Kaunis vaaterekki osana sisustusta


Inspiraatio kuvia uuteen kotiin pinterestistä etsiessäni bongasin aivan ihastuttavan eteiseen, joka minun olikin tarkoitus toteuttaa pienin muutoksin. Meidän pikkueteinen ei kuitenkaan mitoiltaan soveltunut idean toteuttamiseen. Asia jäi harmittamaan minua sen verran paljon, että aloin miettiä muita huoneita joihin tätä ideaa soveltaa.

Mieleeni muistuikin eräs makuuhuone, olisiko ollut vuoden 2015 asuntomessuilta ja eikun vaaterekin etsintään! Olin suunnitellut teettäväni tangon kunnes vastaan osui tämä Omashopin vaaterekki ja vieläpä aivan oikeissa mitoissa!


idvaaterekki


P9060009


Tässä talossa iloitsin erityisesti runsaasta säilytystilasta; jokaisessa makuuhuoneessa on kunnolliset, liukuovelliset vaatekaapit paitsi Luukaksen huoneessa jossa onkin ihan oma vaatehuone. Kuitenkin ne kaapit vaan tuppaavat täyttymään joten tämä ideani toi myös lisätilaa vaatteiden säilytykseen ja onhan se nyt myös hyvännäköinen sisustuselementti! Kaappeihin on helppo piilottaa ne arkisemmat vaatteet kun taas tangolle ajattelin asetella topit, paidat ja kauluspaidat tai vaikkapa valita illalla valmiiksi seuraavan päivän vaatteet.


P9060013Täällä aletaan jo pikkuhiljaa pakkailemaan laukkuja! Meidän ystävä pariskunta tulee meille asumaan reissumme ajaksi ja tänään olisiki tarkoitus esitellä hänelle taloa. Matkakuumetta on jo selvästi ilmassa. 

Ihanaa loppuviikkoa!

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana idea ja todella tyylikäs! Palan halusta nähdä enemmän sisustustanne - kodin laitttonne on ihana seurata! Ja ihanaa matkafiilistelyä! ☺️❤️

    VastaaPoista