perjantai 9. syyskuuta 2016

Päivän asussa sittenkin merkkejä kolmenkympin kriisistä?

Bleiseri on seitsämän euron löytö viime keväältä! Aika hyvä löytö etten sanoisi, sillä siinä oli vielä Zaran laput kiinni ja ovh yli 60e! Kuitenkaan se ei ole vielä kertaakaan päätynyt päälleni ehkä se on tuo kirkas väri jota vierastan! Toisaalta taas viime kesänä kroppani ei vielä ollut raskauden & synnytyksen jälkeen normaalimitoissaan, joten monet suosikki vaatekappaleenikin jäivät silloin käyttämättä.
Nyt näin kolmenkympin alla ja vielä kun on kesää jäljellä päätin kuitenkin heittäytyä villiksi! Ja arvatkaas mitä? Tykkäsin asusta todella!


P9079974


P9079973


Pinkki ei noin yleisesti ottaen garderobiini kuulu, olen saanut siitä ehkä teiniaikoina pienen yliannostuksen, mutta näin pieninä palasina uskon että sillekin löytyy paikkansa muuten niin hillityn sävyisestä vaatekaapistani! 

Mitä mieltä te olette? Kärsinkö sittenkin jonkinasteisesta kolmenkympin kriisistä joka näkyy pukeutumisessa vai voisiko tämä bleiseri tosiaankin saada vakiopaikkansa bleiseri hyllystä?

10 kommenttia:

 1. Kolmekympin kriisi tai ei, ainakin näin korkeakoulutetun nelikymppisen menestyvän start-up yrittäjän silmiin näytät todella upealta.

  VastaaPoista
 2. Näytät upealta! Sen verran paljon mustaakin että vaaleista hiuksista ja pinkistä bleiseristä huolimatta ei tule liian sellaista barbie-vaikutelmaa :) Oikein hyvä!

  VastaaPoista
 3. Pirtsakka jakku! Hyvällä tavalla nuorekas. Onpas sulla muuten tosi kivan näköinen tukka näissä kuvissa. Sopii tosi hyvin tuo pituus, joka korostaa kauniita kasvojasi. Pidän henkilökohtaisesti tästä tukasta sulla enemmän kuin siitä pitkästä. Makuasioita toki. :) Onko tämä muuten ihan sinun työasua vai vapaa-ajan asua ? Ihastelen naisellista tyyliäsi, mutta en itse voisi kuvitella kopsuttelevani menemään korkokengissä vapaa-ajalla, tulee heti jotenkin liian juhlava olo. Ja taidan muutenkin olla ihan liian mukavuudenhaluinen :D Toimistoon tosin tuollaisen asun pukisin mielelläni. Kaunis ja asiallinen. :)

  VastaaPoista
 4. Toi on niin upea että olisi hullua olla käyttämättä. Itse ostin muutama vuosi sitten blogikirpparilta persikan värisen bleiserin 3€.lla ja mietin että onkohan hukka osto. No ei ollu vaan aihan paras ostos.

  VastaaPoista
 5. Kaunis asu ja sopii sinulle todella hyvin. Väri on ihanan pirteä

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirteän värinen jakku!
  Sopii kyllä tosi hyvin sinulle ja tuohon asukokonaisuuteen.

  VastaaPoista
 7. Oijoi, kannattaisi sun käyttää useamminkin pinkkiä. Nimittäin toimii todella hyvin :)

  VastaaPoista
 8. Ostin oman Zaran pinkin jakarsikuni muistaakseni 2012 ja on kerran jo parsittu ja varmaan käytetyimpiä vaatteitani. :) Tulit mieleen kun Noshini saapuivat tänään!

  VastaaPoista