perjantai 2. syyskuuta 2016

Synttärilahja pohdintoja


Ehkä yksi syy  jokavuotiseen syysahdistukseeni lienee synttärini, jotka ovat syyskuussa. Tässä muuton keskellä olen päässyt ihan unohtumaan tuon lähestyvän päivän. Muuton lisäksi matkakuumeilu on vienyt huomiota merkkipäivältäni. Ihme kyllä lähestyvät synttärit eivät aiheuta tänä vuonna minkäänlaista kriisiä tai paniikkikohtausta, pikemminkin jopa odotan olevani kolmekymppinen. no en ehkä odota, mutta asia on ihan fine. Kaikinpuolin voinkin todeta, että kolmekymppinen Henriikka on paljon tyytyväisempi ja onnellisempi elämäänsä kuin parikymppinen Henriikka.  

Yksi lahja minua jo odottaakin; nimittäin ulkomaan reissumme joka kolkutteleekin jo ihan ovella. Lähdemme minun perheeni kanssa viikoksi Kreikkaan ja se jos mikä on lahjoista parhain. En todellakaan tarvitse muuta!
Ajattelin kuitenkin, onhan tuo 30 nyt aika merkittävä virstanpylväs ihmisen elämässä palkita itse itseni pienellä lahjalla. Tuohon kolmeenkymmeneen vuoteen mahtuu luonnollisestikin paljon. Paljon on koettu niin hyvässä kuin vähän huonommassakin, mutta viivan yläpuolella ollaan reippaasti! Tähän astinen elämäni on ollut hyvä ja kohdellut minua kauniisti, joten miksikäs en itseäni hieman hemmottelisi!30vsynttärilahja

Mikä tuo lahja sitten olisi? Sisustus on viimeisen parin vuoden aikana alkanut kiinnostaa minua aivan uudella tavalla ja haluan panostaa ajattomaan ja kauniiseen kotiin jossa kaikki viihdymme. Niinpä jokin design klassikko voisi olla kiva.
Entäs koru sitten, toimii aina! Hieman isompi, hopeinen kello minulta puuttuukin ja tätä Tommy Hilfigerin kelloa katselin jo  viime syksynä Stokkan hulluilla päivillä. Kalevala korun Vanamo sarja on myös yksi suosikkini ja siitä kaulakoru minulta puuttuu. Myös rannekorulle löytyisi paikkansa.

Ja koska eihän tässä enää nuorennuta niin panostaminen omaan hyvinvointiin ja terveyteen on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Niinpä laadukas ihonhoitosarja; päivä- ja yövoiteineen sekä seerumeineen tulisi todellakin tarpeeseen. Mia Höytön tuotteista olen lukenut paljon hyvää ja sen kokeileminen kiinnostaisi kovasti.
Balmuirin huivi on sekin roikkunut ostoslistallani jo pitkään. Omistan ennestään kaksi kyseisen merkin huivia jotka ovat melkeinpä jokapäiväisessä käytössäni. Itseasiassa yksi huiveistani on juurikin tuota light taupe sävyä ja se jos mikä on täydellinen nude sävy. Niin täydellinen, että haluaisin tuon samaisen Milan huivin samassa sävyssä nyt vain 70x200 cm kokoisena kun tuo vanha huivini on 140x140cm. Harmaa huivi sen sijaan kokoelmastani puuttuu kokonaan, joten tuo grey Milan huivi 140x140 senttisenä olisi oiva lisä syksyisiin huiveihini! Grey is new black!

Huomasittekos muuten että lahjatoiveideni joukossa ei ollut ainuttakaan laukkua ;)
Ihanaa viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja joista ensimmäisenä voisin kotiuttaa ton huivin sekä Hayn tuolin ja vaikka kaikki muutkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ilahduinkaan nähdessäni kommentin tulleen sinulta Nanni <3 Ja ihana saada sinut takaisin blogimaailmaan!

      Poista