tiistai 25. lokakuuta 2016

KEITTIÖ TÄLLÄ HETKELLÄ
Muistattekin varmaan, että olen täällä bloginkin puolella tuskastellut meidän keittiön kanssa. Heinäkuussa, heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen "esittelin" teille tulevan kotimme punaisen keittiön!  Myöhemmin kerroinkin, että päädyimme maalauttamaan ovet valkoisiksi ja tältä täällä näyttää nyt. Kiinnostaisiko teitä muuten kuulla tuosta keittiön ovien maalauttamisesta tarkemmin?

idblackwhitekitchen


PA200216

Parempaan suuntaan ollaan menossa, mutta vielä on paljon tehtävää! Vaikka tykkäänkin musta-valkoisesta sisustuksesta niin tässä keittiössä tuo musta on mielestäni liian hallitseva, varsinkin kun tuo lattia itsessään on niin tumma. Puhumattakaan tuosta välitilasta, apua!
Välitilan lasin alla on tapetti, joten sen muutos on suht helppo toteuttaa. Pähkäiltäväksi vielä jää miten nuo mustat, kiiltävät osat saisi peittoon. Tarkoitus olisi kuitenkin toteuttaa tämä loppu projekti ihan omin voimin  ja mahdollisimman pienellä budjetilla.


Ihanaa jo hieman talvista syysiltaa!

6 kommenttia:

 1. Upea keittiö. Niin modernin ja kauniin näköinen. Omani on kiva mutta ehkä liian tavallinen, siis tylsä.

  VastaaPoista
 2. Muistan kuin muistankin. Oletkin tehnytkin kuten suunnittelitkin. Pienellä lisäpanostuksella siitä saa ihan kivankin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minulla useinkin on tapana toteuttaa suunnitelmani :) Välitilan vaihtaminen teki yleisilmeelle paljon!

   Poista
 3. Moi! Kiinnostaa kuulla ovien maalauttamisesta! Meillä todennäköisesti samanmoinen projekti tulossa, kun keittiö kaipaa pikafreesausta. Vinkkiä sain, että kannattaa viedä automaalaamoon ruiskutettaviksi, mutta kyllä mietityttää heidän maalien keittiö- ja elintarvikekelpoisuus.. Miten siis teillä tuo tehtiin :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin tuota automaalaamoa ehdotettiin, mutta itseänikin mietitytti heidän käyttämät maalit enkä lähtenyt asiaa sen enempää edes selvittämään. Sen sijaan laitoin tarjouksia erinäisiin maalaamoihin Ja GIUSEPPE oy täällä Salossa vaikutti erittäin ammattitaitoiselta ja lisäksi heillä oli vastaavista projekteista kokemusta ennestäänkin! Tarkempi postaus aiheesta tulossa, toivottavasti jo ensiviikon aikana :)

   Poista