perjantai 21. lokakuuta 2016

KODIN VIIMEISTELYÄ SISUSTUSTAULUILLA


Uuden kodin myötä saimme myös rutkasti enemmän ehjää seinä tilaa. Olin käynyt lukuisia kertoja ihastelemassa Desenion valikoimaa ja erityisesti heidän julisteita & printtejä; lisännyt tuotteita ostoskoriin, mutta aina se lopullinen tilaus oli jäänyt tekemättä tilan puutteen vuoksi. Nyt vihdoin pääsisinkin ripustamaan seinälle taidetta, kauan haaveilemani kuvakollaasiseinät puhumattakaan meille rakkaista valokuvista.

Sanomattakin on selvää, että ilahduin suuresti mahdollisuudesta tehdä Desenion kanssa yhteistyötä! Muuttoruljanssin ja pintaremontin jälkeen en vain jaksanut kertakaikkiaan panostaa heti sisustukseen ja muutaman isomman huonekalunkin toimituksen ollessa 6-8 viikkoa pieniin yksityiskohtiin ei voinutkaan paneutua.
Nyt kun kaikki isommat elementit alkavat olla kohdillaan ei tämä yhteistyö olisi paremaan saumaan voinut osua. Sain uutta intoa viedä kotimme sisutuksen loppuun, tyhjät seinät olivatkin jo todella kipeästi kaivanneet sitä  jotakin..

PA200231


PA200234


PA200224

Yläkertamme aula on lipaston, uusien julisteiden ja tuoreiden kukkien ansiosta yksi lempikohtani tässä kodissa. Tähän minä asettaisin punaisen maton ;)
Itseasiassa tykkään  yllättäen meidän yläkerrasta todella paljon, alunperin sen kun piti olla miehen elokuvateatteria varten ja paikka yövuoron jälkeisille unille.

Olipa muuten todella vaikea löytää kunnollisia valkoisia kehyksiä; erityisesti tässä 50x70 koossa. Kolusin todella monet liikkeet läpi ja aivan turhaan; joko koot olivat liian pieniä tai sitten kehykset ihan rimpuloita. Kehykset eivät myöskään saaneet olla liian leveät eikä niissä saanut olla mittään koristeluja tai muita krumeluureja. Luulin  jo hetken vaativani liikaa. Etsin vain aivan liian kaukaa! Deseniolla on laaja kehysvalikoima ja sieltä löytyy myös näitä etsimiäni valkoisia kehyksiä  vieläpä monessa eri koossa.  Kehyksiä  löytyy myös mm mustana ja tammen sävyisenä, mutta myös hieman erikoisempia kuten kullan- ja kuparin sävyjä!PA200238

Jos ylläolevien tekstitaulujen kanssa jouduin hetken pähkäilemään valinnanvaikeuden iskiessä oli pojan huoneeseen tuleva juliste jo valmiina mielessäni. Tätä maailman karttaa olin silmäillyt jo  pidemmän aikaa. 
Lasten valikoima on kaiken kaikkiaan aivan ihastuttava ja tytön huoneen valmistuessa lähtee vielä ainakin tämä juliste tilaukseen. Se on sävymaailmaltaan juuri kuin tehty meidän Lilianin huoneeseen!

Sydämelliset kiitokset vielä Desenio yhteistyöstä. Nyt nautimme kotimme viimeistellystä ilmeestä. Yhteistyömme merkeissä pääsen myös ilahduttamaan yhtä teistä lukijoista, mutta tästä lisää ensi viikolla! Käykää ihmeessä kurkkimassa Desenion valikoimaa!Ihanaa viikonloppua! Täällä virittäydytään jo Vain elämää- tunnelmaan kynttilöitä sytytellen!

2 kommenttia:

 1. Hei,

  Nätti lipasto! Saako udella minkä valmistajan se on.

  -Martta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, lipasto on tilattu on24.fi sivustolta! Valmistajaa en kyllä enää valitettavasti muista..

   Poista