torstai 6. lokakuuta 2016

Pihistä tai panosta. Tai panosta halvemmalla

Taas päästään lempiaiheeni pariin nimittäin tuoleihin! Muistattekin varmaan miten tuossa  muutama kuukausi sitten epätoivoisesti metsästin wieniläistuoleja? Nyt ruokapöytämme ympärillä on taas uudet tuolit! Toimettomaksi eivät toki nuo haalimani neljä wieniläiskaunotarta joutueet vaan kaksi heistä siirtyi muihin tehtäviin ja pöydän ympärille jääneet saivat seurakseen Ikean janinge tuolit. 
Tällä hetkellä minua viehättää muuten kovasti, se että ruokapöydän tuolit ovat erilaisia ja nämä Ikean tuolit olivat oivallinen budjettiversio haaveilemilleni Calligariksen skin tuoleille.

PA010175


PA010177
calligaris_ikea


Ihan tarkkaa hintaa en näille Calligariksen tuoleille muista, mutta siinä 130-140e/kpl kieppeillä muistelisin sen pyörivän kun taas nämä Ikean tuolit olivat 39e/kpl! 

Nyt voit tosin panostaa myös hieman halvemmalla sillä Stokkan hulluilla päivillä nämä skin-tuolit näkyivät olevan tarjouksessa 89e! 
Veikkaanpa, että on tulossa taas sisustuksen puolesta, mutta myös lastenvaatteiden osalta varsin hullut päivät sillä tänä vuonna näkyi lasten puolella olevan myynnissä mm Gugguun, Vimman & Papun vaatteita. Itseasiassa tunnelmat muutamassa lastenvaate-ryhmässä facebookin puolella  ovatkin jo kohonneet!Mutta mitäs pidätte näistä pihistä versioistani?


6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ruokailuryhmä! :)

  VastaaPoista
 2. hmmm.. ei tyylikäs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi! Arvostan kovasti näkemyksiänne ja vielä suurempi arvostus olisi mikäli kommentin uskaltaisi jättää omalla nimellään ja kuvallaan :)

   Poista