maanantai 28. marraskuuta 2016

SYKSYN JA TALVEN KEHYSTRENDIT INSTRUMENTARIUMILTA*Postaus toteutettu yhteistyössä Insturmentariumin kanssa

Indiedaysin Bloggers Inspiration Dayssa ehkä eniten odottamani piste löytyi Instrumentariumilta. Instrun pisteellä pääsimme keskelle Eurooopan muotiviikon kaupunkeja ja syksyn- ja talven kehystrendejä. Pariisi, Milano ja Lontoo tarjosivatkin toinen toistaan upeampia kehysvaihtoehtoja.
Itselläni ei ole tarvetta vahvuuusille, mutta paritkin lasit minulta löytyvät. Mielestänin silmälasit toimivat asussa yhtenä asusteena kuten vaikkapa korut ja laukkukin. Omat lasini ovat jo vuosia sitten ostetut ja aika tavallisen turvalliset kakkulat. Niinpä Instrumentariumin pisteellä halusin kokeilla mahdollisimman ereilaisia kehyksiä ja hieman hullutellakin. Yllättäen esim eräät turkoosin siniset kehykset, jotka valitsin puoliksi vitsillä näyttivätkin aikast mageilta.


instrumentarium


Kuviin valitsin kuitenkin nämä Guccin lasit. Olen jo pitkään halunnut testata hieman pyöreämpiä ja selvästi isoja kehyksiä. Tykkään! Sopivat mielestäni erittäin hyvin arjessa esim toimistolle kuten tästä päivän asustanikin voisi päätellä, mutta näyttävinä toimivat myös iltamenoissa pikkumustan ja korkkareiden kanssa. 

TrendWalk on Instrumentariumin oma tyylisivusto, jossa lukija pääsee tutustumaan viimeisimpiin trendeihin ihmisten kautta. Sivustolta saa aivan uudenlaisen katsauksen kehyksiin ja aurinkolaseihin. Syksyn ja talven kehystrendeihin voitte käydä tutustumassa täällä. Sieltä löytyvät mm nuo aikaisemmin mainitsemani yllättäjät; siniset, merihenkiset kehykset.


silmälasit_instruKuvat: Sanni Riihimäki / Sannimaria Photography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti