maanantai 19. joulukuuta 2016

AIKAINEN JOULULAHJA


Olin jo pitkään haaveillut makuuhuoneeseemme yöpöydäksi Kartellin läpinäkyvää Jolly-pöytää. Meillä ei mieheni kanssa ole tapana ostaa toisillemme joululahjoja vaan sen sijaan teemme yhden yhteisen, isomman hankinnan yleensä kotiin liittyen. Tänä vuonna päätinkin, että tämä upea pöytä tulisi olemaan joululahjamme. Itseasiassa tein tämän päätöksen jo kesällä, mutta kuinkas sattuikaan, että tämä kyseinen pöytä oli Stokkan Hulluilla päivillä sen verran hyvässä tarjouksessa, että pakkohan se oli ostaa saman tien!


PC150043

Vaikka hullarit olivatkin siellä syksyllä niin toimitusaika tälle pöydälle oli 8 viikkoa ja marraskuun loppuuna asti maltoin odottaa ennenkuin otin tämän aikaisen joululahjamme käyttöön! 
Yövalo on liian massiivinen tuohon pöydälle, joten seuraavaksi pitääkin miettiä uutta lamppua, onneksi Ikealta löytyy vähän samankaltainen valaisin kuin tämä, mutta huomattavasti kevyemmän oloisena. Toinen vaihtoehto olisi Louis Poulsenin AJ-pöytävalaisin, mutta valitettavasti tuo yli 600 euron hinta on meidän budjetille hivenen liikaa!


kartell_yöpöytä

Meidän perhettä on nyt viimeisen viikon ajan kiusannut flunssa. Toisaalta olen onnellinen, että se tuli nyt niin on hyvät mahdollisuudet että ollaan joulu terveenä! Yritän vielä ennen joulua ennättää blogin pariin. Tämä viikko on siitäkin jännä, että olemme aloittaneet tutustumisen päiväkotiin! Uudesta arjesta  on vielä postaus tämän vuoden puolella tulossa. 


Olisiko teillä jotain tiettyä aihetta tai postausta josta haluaisitte minun kirjoittavan? Ideaoita & ajatuksia otetaan vastaan!
Olen myös pohtinut paljon blogini ulkoasua, jonka olen vähäisillä koodaustaidoillani saanut aikaan, olisikohan aika luovuttaa ohjat ammattilaiselle ja saada blogiin näin ollen vähän mielekkäämpää ulkoasua?

Mitäs mieltä olitte muuten yöpöydästä?


9 kommenttia:

 1. Yöpöydät ovat aina vaikea valita.Säilytän myös kirjoja ja lehtiä yöpöydällä,niin on Ikean yksi malli käytössä.Onpa ihmeen pitkä toimitusaika jos 8 vkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Itsekin mietin tämän kohdalla että jääkö aavistuksen matalaksi, mutta en sitten lopulta antanut sen häiritä ;) Nuo lehdet ja kirjat ovat myös hyvä pointti, meillä ei niitä enää iltaisin ehditä lukemaan joten yläkerran olohuoneesta olen pyhittänyt yhden kulma lukunurkaksi!

   Poista
 2. Onpa kyllä ihana joululahja teillä <3

  VastaaPoista
 3. Ooh mikä yöpöytä! Ajaton, kaunis ja äärettömän tyylikäs! :) Ja ihanat pussilakanatkin! Pakko kysyä pussilakanahamstraajana mistä olet tuollaiset löytänyt?

  Innolla odotan, jos päästät vaihtaa blogin ulkoasua. Siitä tulee varmasti entistäkin kauniimpi <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä aikainen sisustushaaveeni! Ja todellakin odottamisen arvoinen <3
   Pussilakanat ovat Ikeasta! Tykkään todella, eivätkä olleet hinnalla pilattu jos vertaa esim Lexingtonin raidallisiin pussilakanoihin joita olen vuosia himoinnut!
   Nyt on pakko tunnustaa, että tykkään näistä jopa enemmän kuin mainitsemistani lexingtonin samankaltaisista johtuen hieman leveämmistä raidoista!

   Ihanaa loppuvuotta! <3

   Poista
  2. Wow! Ikea yllättää jälleen kerran! :) Ja kiitos samoin! ❤️

   Poista
 4. Ihana tuo pöytä! Ja sopii hyvin tuollaiseen rauhalliseen sisustukseen. :) Itselläni on Kartellin Stone-jakkara ja olen joskus miettinyt, että jospa sitäkin käyttäisi yöpöytänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Minna! Stone jakkara on myös kaunis ja tyylikäs, sopisi varmasti myös yöpöydäksi! Meillä väliaikaisratkaisuna toimivat wieniläistuolit ja kylläpä nekin virkaansa hoitivat kauniisti :)

   Poista