keskiviikko 14. joulukuuta 2016

JOULUKORTIT


Joulukortit; ne niin tärkeät ja ihanat muistamiset rakkaille näin joulun alla, mutta myös kortit jotka usein tuottavat hieman päänvaivaa. Olen aina askarrellut kortit itse samalla joululauluja kunnellen ja glögiä hörppien ja oikeasti nauttinut tästä, mutta viime vuosina aikaa ja tilaisuutta tähän ei todellakaan ole ollut. Viime vuonna ajattelin päästä helpolla ja kuvata lapsista kauniin jouluisen kuvan joulukortteja varten. Helpommin sanottu kuin tehty ja tänä vuonna päätin, etten tuohon enää ryhtyisi! Päätin päästä oikein helpolla ja kun bongasin facebookista Studio Mantan joulukorttikuvaus-päivän varasin meille heti oman 15minuutin kuvausajan!


IMG_9981


IMG_9992


Ihan helpolla en sittenkään tänäkään vuonna päässyt sillä saatuani koevedokset käsiini olikin edessä todellinen valinnanvaikeus! Sen vauhdikkaan vartin aikana en totta puhuakseni uskonut, että kaksikostamme olisi tullut näin monta onnistunutta valokuvaa, mutta kyllä ammattilainen vaan taitaa nämä jutut! Eikä tarvittu hermojen kiristelyä, ainakaan paljon! Puhumattakaan siitä turhautumisesta kun omat taidot näin mahtavien kuvien ottamiseen eivät vain riitä! 
Suuren suuri kiitos Studio Mantalle!Minkälaiset olivat teidän tämän vuoden joulukortit vai lähetättekö ylipäätänsä perinteisiä joulukortteja ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti