torstai 29. joulukuuta 2016

UUSI VUOSI, UUSI ARKI TYÖ- JA HOITOKUVIOINEEN


Uusi vuosi ja uudet kujeet, niinhän sitä tavataan sanoa. Meillä uusi vuosi tuo mukanaan kirjaimellisesti uudenlaisen arjen työ- ja hoitopaikka kuvioineen. Uuteen vuoteen suunnataan siis varsin ristiriitaisin fiiliksin; töihin on kiva palata sen myönnän, mutta lasten hoitoon laittaminen ei olekaan ihan niin helppo pala. 


Ollaan käyty useaan otteeseen tutustumassa tulevaan päiväkotiin ja sen suhteen tuntemukset ovat todella positiiviset alun epäluuloista huolimatta. Teemme mieheni kanssa molemmat epäsäännöllistä työaikaa, joten en saanut lapsia siihen hoitopaikkaan johon olisin halunnut. Paljon on vaadittu ajatustyötä pettymyksen selvittämiseksi, mutta olen antanut tulevalle hoitopaikalle mahdollisuuden ja onnekseni huomannut olleeni paikan suhteen liian negatiivisin ajatuksin liikkeellä.PC290072
Luukas ehti päiväkodissa olla kolmisen kuukautta ennenkuin jäin Lilianista aikoinaan äityslomalle. Tuolloin hoidon aloitusta helpotti tieto sen tilapäisyydestä. Nyt tämä tulee olemaan meidän arkea seuraavat vuodet! Pärjäämme vuorotyön ansiosta sentään hieman vähemmillä hoitopäivillä, jokin hyöty siitä sentään on. Tästä vuorotyön ihanuudesta ja kurjuudesta riittäisi kirjoitettavaa ihan omaksi postaukseksi asti!


Luonnollisesti hoidon aloitus jännittää ja vaikeita päiviä on varmasti edessä. Sydän särkyy varmasti monta kertaa etenkin tuota 1,5 vuotiasta hoitoon jättäessä. Samalla kuitenkin olen onnellinen, että olemme pystyneet näinkin pitkään venyttämään tuota hoidon aloitusta.PC290073


Haikeus ei aiheudu pelkästään hoidon aloituksesta vaan koko elämämme ottaa aivan uudenlaisen askeleen eteenpäin. Perheessämme ei enää ole vauvaa emmekä elä vauva-taapero arkea vaan aloitamme "tavallisen" perhe-elämän; työ-ja hoitokuvioineen sekä harrastuksineen. Tähän kun vielä sovittaa ystävyyssuhteet, kauppareissut- ja kodinhoidolliset työt niin.. ruuhkavuodet, tervetuloa!Ennenkaikkea vuosi 2017 otamme sinut odottavaisin ja kiitollisin mielin vastaan!

Olisi kiva kuulla minkälaisissa tunnelmissa teidän uusi vuosi alkaa? Onko ensi vuoden aikana luvassa muutoksen tuulia, jotain jännittävää vai jatkaako vuosi 2017 samoilla linjoilla vuoden 2016 kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti