sunnuntai 29. tammikuuta 2017

ILTA VAI AAMUVIRKKU?

Huomenta!
En ole koskaan ollut aamuihminen, en ennen lapsia. Ennen perhettä minun aamut alkoivat aina kun mahdollista siinä klo 10 paikkeilla! Tähän on luonnollisestikin tullut muutosta.
Me olemme nyt siitä onnellisessa asemassa, että yöt saadaan pääsääntöisesti nukkua. Tuoreessa muistissa on yhä vauvavuosien katkonaiset yöt, joten näistä kokonaisista yöunista osaa kyllä olla kiitollinen!

Nykyään olen oppinut nauttimaan aamuista ja voinpa jopa todeta olevani nykyään aamuihminen vaikka heräämiset vaikeita ovatkin. 
Tykkään siltikin nousta siinä klo 8-9 välillä ja lasten katsellessa ohjelmia tai leikkiessä nauttia kahvistani ilman kiirettä.
Muistan lukeneeni erään tutkimuksen jonka mukaan vanhemmiten kaikista tulee enemmän tai vähemmän aamuvirkkuja. Yksi seikka siis lisää josta huomaan etten ole enää kaksikymppinen ;)

P1260122

Oletko sinä enemmän aamu vai iltavirkku?

3 kommenttia:

 1. Ehdottomasti iltavirkku! Ihana kotikuva! Koska nähdään kuvia teidän olohuonesta, hih!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et arvaa miten paljon minua on harmittanut etten ole kotikuvia vieläkään saanu aikaiseksi tänne blogiin julkaista. Pahoittelen tätä tiedän että siellä teidän joukossa on niitä jotka näitä kuvia odottavat!
   Jospa nyt valoisan ajan lisääntyessä saisin kunnolliset kuvat jotka kehtaan tänne laittaa :)

   Poista
  2. Itsekin nyt valoisaan aikaan on tullut aktivoitua enemmän kotikuvien kanssa. Pimeimpään vuodenaikaan ei huvittanut tarttua kameraan juuri lainkaan.

   Ei paineita, me jaksamme kyllä odottaa. ☺️

   Poista