sunnuntai 26. helmikuuta 2017

ASU JONKA PUKISIN VAIKKA JOKA PÄIVÄ


Heipsan tänne blogin puolelle! Otin tänään asukuvat "kakkoskameralla" ja hitsit miten huonolaatuisia kuvia sillä saikaan aikaiseksi, mutta koska asukuvat ovat niitä joita eniten toivotte niin pitkän harkinnan jälkeen julkaisen nämä otokset nyt täällä. Onneksi mennään kohti valoismapaa ja lämpimämpää vuodenaikaa, joten kuvauksetkin voivat siirtyä ulos, kyllä se luonnonvalo vaan on paras valo. Varsinkin kuin omat kuvaustaidot ovat rajalliset.


P2260208


P2260207


Päälleni valikoitui musta neulemekko joka onkin ehdottomasti vaatekaappini kulmakivi. Olen varmasti täällä useastikin kertonut etten ole housuihmisiä sitten lainkaan! Pitkät neuletakit niin ikään ovat yksi lemppari vaatekappaleistani näin talvella. Tämä Ralp Laurenin neuletakki puolestaan on löytö marraskuiselta Lontoon reissulta. Olin juuri tällaista neuletakkia etsinyt jo pitkään ja kun se tuli Bicester Villagessa vastaan niin pakkohan se oli ostaa myös muutamassa muussa sävyssä ;)
Tähän luonnonvalkoiseen sävyyn sointuu loistavasti tuo Mulberryn huivini ja asun sävymaailma miellyttää itseäni ainakin kovasti. Jalkaan vielä konjakin sävyiset saappaat ja käsivarrelle LV:n speedyni niin asu jonka pukisin vaikka joka päivä on syntynyt!


4 kommenttia:

  1. Ei uskoisi että olet perheen äiti. Vaikutat paremminkin sinkkumallilta ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi vaikka saanen olla kanssasi erimieltä :)

      Poista