sunnuntai 5. helmikuuta 2017

KYLMÄN VAALEETA

Nyt olisi luvassa lisää  hiusjuttuja.. Viimeksihän kerroin käyneeni kokeilemassa uutta kuumat sakset-hiustenleikkausta, nyt uudistukseen lähti sävy! Hiuksiani on viimeksi värjätty yli 3kk sitten, joten voitte vaan kuvitella miten pitkäksi juurikasvu oli ehtinyt venähtää. Syy pitkään väliin selittyy sillä etten vain tiennyt mihin suuntaan hiusten kanssa lähtisin. Liliania odottaessa ja imettäessä tyydyin raidoittamaan tyveä parin kolmen kuukauden välein, mutta jossain vaiheessa kärsivällisyyteni loppui ja värjäsin hiukset taas kokonaan vaaleiksi.

Tasaisen valkoinen tukka ei kuitenkaan enää miellyttänyt silmääni ja oli varsin vaikea ylläpidettäväkin, joten aloin kaipaamaan jotain muuta. Hetken leikittelin jopa ajatuksella ruskeista hiuksista, mutta historiasta ja vahingosta viisastuneena tiesin sen olevan virhe, joten en antanut tälle hetken huumalle tilaa.


headline_salo

Niinpä päädyin taas raidoittamaan tyveä ja aloittamaan tämän projektin taas alusta. Katsotaan nyt maltanko tällä kertaa antaa sen oman sävyn kasvaa pohjalle. Laitoimme tyveen paljon raitoja sekä sävytimme muuta hiusosaa viileällä vaalealla kuitenkin niin ettei lopputulos olisi lainkaan harmaaseen taittava. Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen, tyvi liukuu todella luonnollisesti vaaleampaan osaan eikä selkeää rajaa tummemman tyven ja vaalean latvan välille synny. Kiinnostaisiko teitä postaus vaaleiden hiusten hoidosta sekä sävyn ylläpidosta kotihoitotuottein?
Mukaan mahtuisi varmasti myös muutama suosikkini ja vinkki huonokuntoisten hiusten hoitoon sekä muutama tuuheuttava tuote joten tumma- ja punahiuksisillekin kuten myös hentojen ja ohuiden hiusten kanssa taistelevat saattaisivat saada vinkkejä..


Nyt hiukan unta yövuorojen jälkeen ja koitetaan saada rytmistä taas kiinni. Maanantaina suunnataankin reippaana uuteen viikkon joka alkaa meillä neidin korvien tuubituksella. Toivottavasti korvatulehdukset olisivat tämän toimenpiteen jälkeen historiaa.Hyvää Runebergin päivää!


4 kommenttia:

  1. Entinen iltavirkku täällä hei! Vaikka en kyllä myöskään ole mikään aamuvirkku ;) Hiukset näyttää todella upealta ja fressiltä! Menin itse kesällä värjäämään tukan markettivärillä kokovaaleaksi ja se kaduttaa todella paljon. Hiukset katkesi tosi pahasti ja väri on just todella luonnoton eikä tunnu sopivan minulle yhtään.. No nyt olen malttanut olla n 6 viikkoa käymättä kampaajalla ja tiistaina olisi tarkoitus tehdä muutos! Mietin vähän bayalage-henkistä tyveä, jospa siihen sitten saisi taas jotenkin raitoja aikaiseksi...

    VastaaPoista
  2. Voi Jessica, olen aina ihastellut juurikin sinun hiuksiasi einkä kyllä uskoisi että niille on kesällä tuhoa tapahtunut. mutta tiedän kyllä miten paljon se harmittaa, itsekin olen syyllistynyt markettiväreillä värjäilemään hiuksiani.

    Kampaajakäyntisi lopputulos on aivan mahtava instavideosi perusteella! Jotain tuon tyyppistä voisin itsekin harkita, sillä tuo oman tyven kasvattaminen on sekin välillä varsin tylsää puuhaa!

    Ihanaa keväistä päivää auringonsäteistä nauttien <3

    VastaaPoista