keskiviikko 22. helmikuuta 2017

NORO

Tämä postaus ei muuta tekstiä vaatisikaan, otsikon yksi sana noro riittää kertomaan ihan tarpeeksi. Kuitenkin halusin tulla teille antamaan jotain elonmerkkejä; blogi ei ole täysin hiljentynyt. Viime päivät ovat vain menneet tuosta kamalasta taudista selviämiseen!
Kaiken lisäksi kaaduin tiistaina postilaatikkoreissulla. Onneksi selvisin pelkällä isolla mustelmalla, mutta jotenkin sekin lento veti mieltä matalammaksi!P3270220


Eilen saimme kuitenkin jo pieniä maistiaisia keväästä ja vaikka itse jouduinkin nauttimaan päivästä sohvalta käsin heräsi pieni kevätkärpänen jo sisälläni. Vaatekaappi onkin viimeaikoina täydentynyt keväisimmillä vaattekappaleilla sekä kevyempiä huivejakin tuli ostettua kaksin kappalein. Toinen näistä oli niin hyvässä alessa etten voinut vastustaa ja toinen puolestaan pitkään etsimäni Burberryn huivi second handina!


Toivottavasti pääsisin pian blogin pariin ihan asiapostauksin ja toivon todella, että te säilytte terveinä! Niin ja ilman murtuneita luita tai liukastumisia!


Ihanaa loppuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Noro on ihan kamalaa, meillä oli se syksyllä ja vieläkin on kamalana muistona kyseinen tauti. Tsemppiä sinne ja pikaista paranemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tauti taitaa kuulua siihen kategoriaan jossa edes aika ei kultaa muistoja! Huh, onneksi se on nyt ohi ja tänään on nautittu ihanasta ja aurinkoisesta päivästä. Toivottavasti myös teillä siellä on kaunis viikonloppu <3

      Poista