sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

KEVÄTTAKKI X 2


Ihan yhtäkkiä olen havahtunut huomaamaan valoisan ajan lisääntyneen, parina viime päivänä olemme saaneet nauttia auringon lämmittävistä säteistä ja kadutkin alkavat olla jo sulat! Uskon, että vihdoin, näin ensimmäisen kevätkuukauden alkaessa olemme ottaneet ison harppauksen kohti kevättä ja kesää!

Ajatuksissani olen ainakin suunnannut jo kevääseen, osa toppatakeista on jo pakattu pois sekä bleiserit kaivettu esille! Bleiskoja löytyykin vähän joka väriä ja mallia, näiden lisäksi luotan joka kevät klassiseen trenssiin. Kuitenkin olen jo muutaman vuoden kaivannut näiden rinnalle yksinkertaista villakangas tai sen tyylistä kevättakkia. Vihdoin voin julistaa pitkän ja vaikean etsintätyöni päättyneeksi!


P3120210
P3120211


Tänä keväänä bongasin Vilan instagram-tililtä ensimmäisen kerran tämän Vipure kevättakin. Takissa oli juuri oikea malli ja sen lisäksi vaatimani vetoketju- ja napitus edessä. Tilasin heti Vilan nettisivuilta mustan takin koossa XS sillä en malttanut odottaa, että olisin päässyt lähimpään liikkeeseen sovittamaan takkia. Otin tietoisen riskin, mutta takki osoittautui juuri niin täydelliseksi kuin olin toivonutkin! Ja koska olin jo viime keväänä ja syksynä tällaista takkia etsinyt oli minun pakko tilata tämä takki vielä valkoisenakin. Tummansinistäkin jäin pohtimaan, mutta ehkä tuo musta kuitenkin riittää. 

Olen vaatteiden, sävyjen ja mallien suhteen varsin valikoiva ja vaativakin joten kun löydän jotain mieluista tai pitkään etsimääni niin hamstraan sitä sitten usein kaikissa mahdollisissa käyttämissäni sävyissä! Näille takeille ennustan, ajattoman mallinsa vuoksi useiden vuosien käyttöä mikäli ne vain laadultaan sen kestävät. Vilan takeista minulla ei kokemusta olekaan. Usein myös jonkun hyväksi havaitsemani vaatteen tullessa tiensä päähän ostan uuden, ihan saman vaatteen tilalle!


P3120208
P3120213Joko te olette kaivaneet kevätkamppeita esille?
Aurinkoista alkavaa viikkoa! Oma viikkoni alkaa varsin jännissä merkeissä, nimittäin työhaastattelulla, toivottavasti voin tulla pian kertomaan asian tiimoilta hyvä uutisia!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat takit, varsinkin tuo valkoinen! Mistä muuten tuo vaaterekki on? Olisi juuri sopivan kokoinen omaan huoneeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkäsin tuosta valkoisesta ehkä enemmän, mutta mustalle perustakille on käytännöllisyytensä vuoksi aina enemmän kyllä käyttöä! Naulakko on HAYn Loop Stand ja olen sen tilannut FinnishDesign shopilta. Muistaakseni sen leveys on 45cm, joten soveltuu todella hyvin pieneen pukeutumisnurkkaukseen tai eteiseen. Suosittelen!

   Poista
 2. Todella kauniit, ajattomat ja klassiset - aivan sinun näköisesi! <3 Ja ai että tuota Burberryn huivia, aivan täydellinen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä mallista olisin voinut ajatella itselleni myös jotain karkkiväriä, vaaleanpunaista tai vaaleansinistä ;) Kiitos sinun monien inspiroivien asujen <3
   Huivi on kyllä mahtava second hand-löytö jonka kanssa yhteinen matkamme on vasta alkanut! Ihanaa alkavaa viikkoa Jenna muru! <3

   Poista