sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

MAHTAVIA UUTISIA!

 
 
 
 
Keväistä & aurinkoista sunnuntaita! Sivusin tuossa parissa viime postauksessa jännityneitä ja innostuneita fiiliksiäni liittyen mahdollisiin muutoksiin työrintamalla. Viime viikolla olin tosiaan haastattelussa ja arvatkaa, sain tuon paikan!
 
 
 
 
 
 

 
 
Tulevaisuudessa nykyinen työpaikkani tulee siirtymään Turkuun ja en koe meidän arjen kannalta mahdolliseksi tehdä kolmivuorotyötä kun työmatkakin pitenisi tunnilla. Turkuun muuttokin oli poissuljettu vaihtoehto. Niinpä olin päättänyt rauhassa alkaa katselemaan muita mahdollisuuksia, kiirehän ei olisi sillä tuo siirto on kuitenkin vuosien päässä.
 
Kuitenkin eräänä päivänä avatessani työsähköpostiani tiesin heti, että tässä se paikka nyt on! Eikun hakemusta rustaamaan ja siitä alkoikin parin viikon mittainen jännittäminen. Tämä kaikki on tapahtunut todellakin nopeammassa aikataulussa kuin olin ajatellut, mutta hetkeen ja tilaisuuteen on tartuttava!
Parasta tässä uudessa työpaikassa on säännöllisen työajan lisäksi se, että kyseessä on aivan uusi yksikkö jonka suunnitteluun ja kehittämiseen pääsen alusta asti mukaan!
Haikein mielin hyvästelen nykyisen työpaikan ja ennenkaikkea tämän mahtavan työryhmän, kuukausi kuitenkin vielä yhteistä matkaa kuljettavana. 
 
"Suljen silmät, kuvittelen et lennän. Mun täytyy luottaa ja antaa vaan mennä. Mun täytyy luottaa, että nää siivet kantaa. Rohkeus ei ole sitä että ei pelota, vaan että uskaltaa hypätä vaik ei tiedä selviikö elossa"

10 kommenttia:

 1. Onnea uusiin tuuliin! Aurinkoista viikkoa! Tuija

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kuulla hyviä uutisia! Onnea uuden työpaikan johdosta, upea saavutus ja rohkeaa heittäytymistä! Ai että, tällaisia on mukava lukea, itsekin piristyy ja kevät aurinko hellii hipiää ja sielua. Halaus! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti anonyymi kommentistasi <3 Aivan yhtä kiva on saada ja lukea teidän kommenttejanne! Kiitollisena otan jokaisen niistä vastaan ja kiitän, että olette sen pienen hetken pysähtyneet lähettääksenne viestinne!

   Poista
 3. Onnea uudesta työpaikasta! Itsekin olen katsellut välillä muita työpaikkoja, mutta täällä niitä on valitettavan vähän tarjolla ja työmatka esim. Turkuun ei houkuta. Ehkä sitten kun lapset ovat isompia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ymmärrän tuon työmatka-asian täysin. Itsekin olin valmistautunut, että sopivan työpaikan löytyminen veisi aikaa kunnes se olikin yhtäkkiä siinä nenäni edessä! Tsemppiä Sinullekin!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voi kiitos Jutta! Okipa ihanaa, että jätit kommentin juuri tähän postaukseen sillä itseasiassa postauksesi "Hetki, joka antoi rohkauden uudelle alulle" toimi minulle valtavana herättäjänä ja puhuttelijana! Kiitos siitä <3

   Poista