keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

BAILATINOA TAAPERON KANSSA


Olemme käyneeti Lilianin kanssa tämän kevään Bailatino tunneilla. Ryhmän ikähaitari virallisesti on 1,5-3 vuotta ja luonnollisesti vanhemmat/huoltaja on lapsen kanssa koko tunnin ajan mukana!Bailatino® on tanssillinen liikuntamuoto, jonka perusajatuksena on tuoda ihmiset lähemmäksi latinalaista musiikkia ja latinalaista tanssia sekä latinalaiskulttuuria. Bailatinon tarkoituksena on poistaa musiikillisesta liikunnasta siihen helposti kohdistuvia suorituspaineita. Bailatinossa ei vaadita tanssitekniikan osaamista, vaan tärkeämpää on luoda ilmapiiri, jossa liikkuja nauttii oman vartalonsa käytöstä omien resurssiensa mukaan sekä kokee oppimisen että onnistumisen riemua. (https://www.dancesport.fi/lajit/bailatino/ )
babybailatino


He jotka meidän neidin tuntevat tietävätkin hänen rakastavan tanssia, musiikkia ja esiintymistä todella, en olisi hänelle voinut parempaa harrastusta siis kuvitellakaan. Tunnit ovat myös meidän yhteistä äiti-tytär laatuaikaa ja molemmat olemmekin nauttineet tästä joka tiistaisesta puoli tuntisesta! Ei tämä itselle mistään hikiliikunnasta käy eikä se ole tarkoituskaan mutta on sitä muutamat chacha ja samba-askeleet jääneet itsellekin korvantaakse ;)

Viimeisellä kerralla mukaan olivat tervetulleet myös muut perheenjäsenet, isovanhemmat, sukulaiset yms ja esitimmekin heille harjoittelemamme shown!
Kun on näin pienistä kyse tunnit eivät aina tai useinkaan mene ihan suunnitelmien mukaan, mutta yllätykset ja kömmähdykset kuitataan aina naurulla ja hei ainahan suunnitelmia voi muuttaa lennossa! Ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun meidän neiti ei ole jotain juttua suostunut tekemään tai ollaan juostu ympäri salia kissa-hiiri leikkiä. Huomatkaa myös, että Lilianin kissa-asusta puuttuvat korvat, hän kun ei suostu niitä laittamaan niin siinä ei puheet auta!
Esitys sujui kuitenkin paremmin kuin yksikään harjoituskerta! Seuraavaksi nämä minityypit esiintyvätkin SalonSeiska-hyväntekeväisyystapahtumassa torilla!

Loppuun vielä kumarrus joka kesti ja kesti...kesti ja kesti :)vauvatanssi

tanssiijamusisoiEi kommentteja:

Lähetä kommentti